Re: Govorice
Zgleda je Conte znorel in Chelsea se spet zanima za Kalidoua Koulibalyija, Radjo Nainggolana, N’Gola Kanteja in Alvaro Morato. Chelsea je zate 4 tarče, takoj poslal višje ponudbe. Poleg primarnih tarč je se je Chelsea začel zanimati za Ardo Turana, Felipeja Andersona, Axela Witsela, Joaoa Maria in Antonia Candrevo. Koulibaly je zavrnil novo pogodbo Napolija in hoče zapustiti klub še v tem prestopnem roku, trenutno je v vodstvu Everton in vse kaže, da bo prihodnji teden prestopil v Everton. Barcelona prodaja Turana za dobrih 23 funtov in zanj se poleg Chelseaja zanima še Arsenal, Galatasaray in Fenerbahce. Anderson bi moral začeti z pripravjalnimi treningi z Laziom, a ga ni bilo in tako je jasno, da hoče igralec zapustiti klub. Chelsea se je sestal z igralcem in njegovim agentom Giulianom Bertoluccijem, ki se odlično pozna z Contejem. Andorson je tako zelo blizu, da postane igralec Chelseaja. Chelsea je zopet stopil v boj za Witsela za katerega sa zanimata tudi Everton in Liverpool. Chelsea je tudi poslal ponudbo 40 miljonov evrov za Maria, ki je blestel v Portugalskem dresu na zadnjem EURU. Inter je odstopil od boja za Candrevo in zanj se spet zanima Chelsea. Chelsea naj bi izboljšal ponudbo tudi za Andrea Gomesa, ki je tudi kot Mario blestel v Portugalskem dresu.
Chelsea je poskušal priti do nove pogodbe z Johnom Swiftom a jih je zavrnil in je tako sedaj prost igralec in je blizu Readinga. Kennetha Omerua hoče Chelsea poslati na posojo v Besiktaš, igralec pa se hoče dokazati Conteju.
Chelsea je poskušal priti do nove pogodbe z Johnom Swiftom a jih je zavrnil in je tako sedaj prost igralec in je blizu Readinga. Kennetha Omerua hoče Chelsea poslati na posojo v Besiktaš, igralec pa se hoče dokazati Conteju.
No, končno smo pokazali malo aktivnosti na tržnici. Zato je pa fajn, da je trener 100% sfokusiran in da cel čas sodeluje s front officom. No, Conte se veliko prej ni mogel aktivno vmešati, ampak ko se je, je zgleda nastopil z jajci. Tako da mislim, da je do brce v rit prišlo še pravi čas, da izpeljemo soliden prestopni rok.
Pomembno je, ne samo da smo aktivni na tržnici in da vršimo pritisk na klube (konkurente in prodajalce), ampak tudi da tarčam pokažemo, da smo resni in ambiciozni - in da "imamo opcije".
Na koncu seveda vseh teh tarč ne bomo pripeljali, eni so samo dimna zavesa, ampak Turana po taki ceni si bom mogoče celo sam omislil ...
Pomembno je, ne samo da smo aktivni na tržnici in da vršimo pritisk na klube (konkurente in prodajalce), ampak tudi da tarčam pokažemo, da smo resni in ambiciozni - in da "imamo opcije".
Na koncu seveda vseh teh tarč ne bomo pripeljali, eni so samo dimna zavesa, ampak Turana po taki ceni si bom mogoče celo sam omislil ...
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Re: Re: Govorice
Za Morato in Kanteja sem osebno 1000% za in bi bila bomba okrepitvi, medtem ko sem do Radje malo skeptičen. Meni ni nič posebnega, po drugi strani pa še vseeno bolje da imamo Radjo kot pa Pedra
AlexAK je objavil super članek, priporočam vsem v branje.
Costa letos baje ni predebel kot je bil lani. Me zanima, kako je z Willianom? Lani je prišel zavaljen ko prašič, Hazard pa tudi
Slednji je sicer imel EURO in se ni za bati, da bi se špilal Radovića pol leta 
AlexAK je objavil super članek, priporočam vsem v branje.
Costa letos baje ni predebel kot je bil lani. Me zanima, kako je z Willianom? Lani je prišel zavaljen ko prašič, Hazard pa tudi
Včerej je potekal prvi trening in Conte jim je obljubil da bodo treningi težji kot pri Mourinhu. Poglejte si kakšni so se vrnili igralci iz počitnic, res da je dailymail, samo on je edini naredil obširnejšo reportažo z treninga.

Conte naj bi se uradno predstavil kot novi trener Chelseaja v sredo.

Conte naj bi se uradno predstavil kot novi trener Chelseaja v sredo.
Shit just got real. Me veseli, da smo postali malo bolj aktivni, ni vrag da uspemo še kaj pametnega pripeljat.
No, če nam Everton uspe speljat Koulibalyja.. potemtakem pa res nevem kam smo namenjeni.
Up the Blues
Up the Blues
Juventus je zagotovil, da Bonuccija ne bo prodal to poletje in zato Chelsea kupuje Koulibalyija. Po govoricah sta tako Chelsea in Everton pripravljena plačati 50 miljonov funtov. Chelsea ponuja 51,6 miljonov funtov. A je res Koulibaly vreden takega denarja. Real Madrid hoče obdržati Alvaro Marato kljub temu, da je Chelsea včeraj dal višjo ponudbo zanj. Juventus ne bo poleti prodal Paul Pogbe in tako se United bori za Andreja Gomesa, ki ga hoče tudi Chelsea. Za Marquinhosa se zanima več klubov iz premier lige tudi Chelsea. Sporting hoče 50 miljonov evrov se pravi še 10 miljonov od Chelsea za Joao Mario. Everton in Chelsea se borita tudi za Witsela. Chelsea ima polo position pri nakupu Kanteja, vendar se Leicester bori, da ostane, kitajci pa nam poskušajo speljati Kanteja.
Bi bilo lepo, da bi bilo to res:
Arsenal je blizu dogovora, Oliver Giroud v Napoli in obratno Gonzalo Higuain v Arsenal + keš . Upam, da se to ne zgodi, a Chelsea ni mogel dati Loic Remyija in bi mi naredili menjavo. Conte nima sreče z nakupi napadalcev Morata in Lukaku bosta zgleda ostala v svojih klubih in tako Conte hoče pripeljati Maoura Icardija. Barcelona hoče iztržiti čim več za Ardo Turana.
Middlesbrough hoče še tretjič na posojo Thomas Kalasa. Veliko klubov iz Championshipa hoče na posojo Casey Palmerja in zgleda da bo odšel v Huddersfield.
Bi bilo lepo, da bi bilo to res:
United oz Jose Mourinho čaka, Kante pride v Chelsea in nam odpeljejo Cesca Fabregasa. Obenem pa United prodaja Bastiana Schweinsteigera in Juana Mato. Naredimo menjavo pa bosta Conte in Mourinho srečnaGet French Football:
Breaking : Chelsea have agreed a €35m fee with Leicester City for the transfer of N'Golo Kanté, according to Le Parisien.
Middlesbrough hoče še tretjič na posojo Thomas Kalasa. Veliko klubov iz Championshipa hoče na posojo Casey Palmerja in zgleda da bo odšel v Huddersfield.
Last edited by rover on 13 Jul 2016, 10:33, edited 1 time in total.
- RedMiner
- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 96 times
Arsenal je blizu dogovora, da Napoli pošlje Oliverja Girouda iz Napolija v Arsenal pa pride Gonzalo Higuain.
Tole sem rabil 5 minut da sem dojel kaj si hotel povedat
Drugače pa upam da pripeljemo tisto, kar želi Conte in to čimprej, da ne bomo v zadnjih momentih spet reševali prestopni rok...
Drugače pa upam da pripeljemo tisto, kar želi Conte in to čimprej, da ne bomo v zadnjih momentih spet reševali prestopni rok...
Sem spremenil.RedMiner wrote:Arsenal je blizu dogovora, da Napoli pošlje Oliverja Girouda iz Napolija v Arsenal pa pride Gonzalo Higuain.
Upam, da je res, ker vsi povzemajo:
Kante naj bi podpisal 5 letno pogodbo, opravil zdravniški pregled in podpisal še ta teden. Še preden Chelsea odide v Avstrijo. Kante naj bi bil Contejev prioritetni nakup.Chelsea have agreed a €35m fee with Leicester City for the transfer of N'Golo Kanté, according to Le Parisien.
Chelsea se spet zanima za branilca Rome Kostasa Manolasa, ker je zavrnil novo pogodbo z Romo.
- RedMiner
- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 96 times
Cena: sprejemljiva, če je to nakup, ki si ga želi Conte, potem to odločitev popolnoma podpiram.
Če bo ponovil predstave iz pretekle sezone, potem mislim da je to dober nakup, me pa zanima, kakšen sistem bomo igrali pod Contejem.
Če pride do prestopa, bo to dober nakup za moje pojme
Če bo ponovil predstave iz pretekle sezone, potem mislim da je to dober nakup, me pa zanima, kakšen sistem bomo igrali pod Contejem.
Če pride do prestopa, bo to dober nakup za moje pojme
Kaj naredijo na dresu vodoravne črteRedMiner wrote:
Sam kolk je bil lani res zavaljen, prou trebuh je mel, vrat mu je pa počas že začel izginjat![]()
Hazard mu je bil pa kr konkurenca v enem obdobju
Blue is the colour!
Zaenkrat še nisem kej preveč navdušen, ker tole poročanje še nič ne pomeni. Vsi govorijo zgolj o dogovoru med Leicestrom in Chelseajem, kar pa sploh ni takšen problem, glede na to, da ima igralec neke vrste odkupno klavzulo. Zapletati se bo začelo pri pogovorih med igralcem in klubom, ki ga želi... Zakaj bi izbral nas pred vso ostalo konkurenco? Nekako si ne morem zamisliti, da bi ga Mourinho kar spregledal, glede na to koliko denarja imajo. Res bom presenečen, a zelo vesel, če pride k nam.
Edina stvar (okoli Kanteja), ki mi trenutno pade na pamet je, da se poskušam spomniti igralca v prejšnjih Contejevih ekipah, ki bi mu bil približno podoben. Kakšna ideja?
Skoraj vsi njegovi vezisti so bili takšne živine kot Kante, a so bili po drugi strani precej boljši passerji. No, bomo videli
Glede na trenutne govorice kaže, da bomo pripeljali:
1-2 izmed - Kante, Nainggolan, Gomes, Mario, Candreva, Anderson, Arda
1 izmed - Koulibaly (najverjetneje), Benatia, Stones, Bonucci...
Na spisek branilcev, bi dodal še Van Dijka, ki je bil izbran za naj igralca Saintsov in bi bil dostopen za podoben denar kot Koulibaly
Edina stvar (okoli Kanteja), ki mi trenutno pade na pamet je, da se poskušam spomniti igralca v prejšnjih Contejevih ekipah, ki bi mu bil približno podoben. Kakšna ideja?
Skoraj vsi njegovi vezisti so bili takšne živine kot Kante, a so bili po drugi strani precej boljši passerji. No, bomo videli
Glede na trenutne govorice kaže, da bomo pripeljali:
1-2 izmed - Kante, Nainggolan, Gomes, Mario, Candreva, Anderson, Arda
1 izmed - Koulibaly (najverjetneje), Benatia, Stones, Bonucci...
Na spisek branilcev, bi dodal še Van Dijka, ki je bil izbran za naj igralca Saintsov in bi bil dostopen za podoben denar kot Koulibaly