Re: Govorice
Še vedno ni jasna usoda Loic Remyja, a bo ostal v Chelseaju oz ali bo odšel (posoja). Zanj se že tepejo Crystal Palace, Southampton in Swansea City. A pomeni odhod Remy verjetno prihod Bentekeja in Falcaoa (posoja). Remy pa bi lahko konec koncev tudi ostal in igral wingerja, kot na zadnjih tekmah.
Patrick Bamford bo zgleda odšel na posojo zanj se zanimajo Middlesbrough, Newcastle, Sunderland in West Brom. Upam, da res ne odide v Newcastle za 10 miljonov funtov.
Patrick Bamford bo zgleda odšel na posojo zanj se zanimajo Middlesbrough, Newcastle, Sunderland in West Brom. Upam, da res ne odide v Newcastle za 10 miljonov funtov.
Men ni ta Yilmaz neki... Ni več med najmlajšimi, kar je glede na to kar iščemo prej plus kot minus, po drugi strani pa je težko pričakovati kej dosti od njega. Turška liga je čist drug pojem kot angleška in dvomim kolk bi on tle lahk.
Sem pa tudi dosti proti Bentekeju. Tip je star 25let, pa je do sedaj imel dvakrat po polovico sezone res dobre, vse ostalo bolj tako. Poleg tega je zelo injury prone in to je zadnje kar potrebujemo glede na to, da sta tudi Costa in Remy nagnjena k poškodbami. Pa tudi dvomim, da se bo kupovalo 2./3. napadalca za 30m, čeprav me niti ne bi presenetlo.
Sem šel malo gledat na whoscored komentarje nastopov Falcaa v letošnji sezoni in se mi niti ni zdelo tako slabo... Ker Unitedovi navijači so o njem pisali vse najslabše.
Di Maria je prišel za 85m, kot eden od tistih, ki so bili na koncu lanske sezone v najboljši formi, pa z izjemo 3 tekem ni imel nič boljše sezone od Falcaa. Igra celotne ekipe je bila tako zanič, da bi težko prišel Falcao do izraza.
Tako da ja, Falcao ali Austin bi bila moja prva izbira, ker Tevez se mi zdi na vse slišano dosti nedosegljiv, Ibra pa tudi zna bit še sezono v PSGju, glede na to, da imajo neke visoke ambicije po ligi prvakov.
Sem pa tudi dosti proti Bentekeju. Tip je star 25let, pa je do sedaj imel dvakrat po polovico sezone res dobre, vse ostalo bolj tako. Poleg tega je zelo injury prone in to je zadnje kar potrebujemo glede na to, da sta tudi Costa in Remy nagnjena k poškodbami. Pa tudi dvomim, da se bo kupovalo 2./3. napadalca za 30m, čeprav me niti ne bi presenetlo.
Sem šel malo gledat na whoscored komentarje nastopov Falcaa v letošnji sezoni in se mi niti ni zdelo tako slabo... Ker Unitedovi navijači so o njem pisali vse najslabše.
Di Maria je prišel za 85m, kot eden od tistih, ki so bili na koncu lanske sezone v najboljši formi, pa z izjemo 3 tekem ni imel nič boljše sezone od Falcaa. Igra celotne ekipe je bila tako zanič, da bi težko prišel Falcao do izraza.
Tako da ja, Falcao ali Austin bi bila moja prva izbira, ker Tevez se mi zdi na vse slišano dosti nedosegljiv, Ibra pa tudi zna bit še sezono v PSGju, glede na to, da imajo neke visoke ambicije po ligi prvakov.
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Re: Re: Govorice
Mah kak Falcao... pred kakim 2 letam sigurno ja, glede na zdejšno formo pa naj ostane kjer je. Yilmaz bi znal prou pridit, mislim da nebi meu problemov v angleški ligi. Pol mamo pa še Austin/Ings... oba angleža, mlada (sploh Ings) in že nekak preizkušena v PL. Mislm da če se bo kupovalo napadalca bi skorde mogl enga izmed teh 3eh.
KTBFFH
Mourinho je v zadnjih dveh intervjujih poudaril, da bodo poleti pripeljali 2-3 nove igralce. Eden od teh bo definitivno napadalec, kaj pa ostala dva? Koga bi vi pripeljali?
Verjetno bo nek vezist (centralni/napadalni/winger) in nek branilec...ampak nimam pojma kdo so sploh tarče, saj se nič kaj dosti ne piše o nas. Uprava bo imela na voljo kar nekaj denarja za nakupe, tako da definitivno se bo zopet kar dosti zapravljalo. Je pa po mojem mnenju problem v sami kvaliteti, ki je trenutno na trgu. Nič kaj posebej kvalitetnega ni na izbiro, tisto kar pa je, je pa skoraj nedosegljivo.
Verjetno bo nek vezist (centralni/napadalni/winger) in nek branilec...ampak nimam pojma kdo so sploh tarče, saj se nič kaj dosti ne piše o nas. Uprava bo imela na voljo kar nekaj denarja za nakupe, tako da definitivno se bo zopet kar dosti zapravljalo. Je pa po mojem mnenju problem v sami kvaliteti, ki je trenutno na trgu. Nič kaj posebej kvalitetnega ni na izbiro, tisto kar pa je, je pa skoraj nedosegljivo.
Imam filing, da se je vratarska zgodba pri Unitedu malo umirila. To seveda nic ne pomeni, ampak mesec, dva nazaj se je zdelo, da se bo De Gea poslovil zdaj zdaj, in da se bo vsul plaz na vratarski trznici ...
Če se to zgodi (kar res že nekaj časa zgleda kot done deal), upam da Cech ne gre v United (kar se tudi zdi kot done deal), ampak da pripeljejo HandanovićaRedMiner wrote:Včeraj sem bral novico, da za podpis De GEje za Real, uredijo le še formalnosti.
Če se to zgodi, upam da Petr ne gre v United...
So pa pri Realu res smešni s to njihovo vratarsko sago ... Kdaj mislijo urejat njihove statuse? Bo spet jokanje, če ne bo Casillas prva izbira? Kaj pa Navas, ki je že itak boljši od njega? Zdaj bodo imeli tri težkokategornike ...? Bolano no.
Poleg napadalca bo Chelsea zgleda iskal novega LB-ja Luis se vrača v Atletico. Za menjava zanj naj bi bil Toby Alderweireld. Alderweireld pa hoče dobiti odgovor čimprej ali bo ostal v Atleticu oz odšel v Southampton, Chelsea in Tottenham. Sam se bo odločil naslednji teden.
Kar se tiče napadalca je najbližje Falcao. Higuain naj bi bil bližje Unitedu oz Arsenalu, kot Chelseaju. Napadalca bomo verjetno dobili po Copi Ameriki.
Kar se vratarja tiče se bo Cech odločil naslednji teden ali bo ostal ali ne. Sam si želi več igre, navijači, da ostane. Odločil se pa bo kje je boljše zanj kot igralec. Je bližje Unitedu oz Arsenalu, kot da ostane.
Winger Juan Cuadrado ima tudi več opcij, če bo navdušil na Copi Ameriki, bo ostal, drugače bo odšel nekam na posojo, veliko se govori o Interju. Mohamed Salah bo verjetno ostal v italiji oz odšel k Spursom. Opcija je winger Gaitan samo je bližje Unitedu kot Chelseaju.
Kaj bo z Ramiresom in Mikelom se ne ve Špekulira se odhod. Lahko da enega zamenja Loftus-Cheek oz Traore, če bo dobil delovno dovolenje. Oscar pa ostaja, enako kot Hazard.
Kar se tiče napadalca je najbližje Falcao. Higuain naj bi bil bližje Unitedu oz Arsenalu, kot Chelseaju. Napadalca bomo verjetno dobili po Copi Ameriki.
Kar se vratarja tiče se bo Cech odločil naslednji teden ali bo ostal ali ne. Sam si želi več igre, navijači, da ostane. Odločil se pa bo kje je boljše zanj kot igralec. Je bližje Unitedu oz Arsenalu, kot da ostane.
Winger Juan Cuadrado ima tudi več opcij, če bo navdušil na Copi Ameriki, bo ostal, drugače bo odšel nekam na posojo, veliko se govori o Interju. Mohamed Salah bo verjetno ostal v italiji oz odšel k Spursom. Opcija je winger Gaitan samo je bližje Unitedu kot Chelseaju.
Kaj bo z Ramiresom in Mikelom se ne ve Špekulira se odhod. Lahko da enega zamenja Loftus-Cheek oz Traore, če bo dobil delovno dovolenje. Oscar pa ostaja, enako kot Hazard.
- michooo
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 69 times
Spet tolk nesmislov v enem postu....
Toby ne more biti menjava Luisu, ker lahko igra na sredini obrambe ali na desni strani.
Traore ne more biti menjava Miklu/Ramiresu, ker je winger ali napadalec.
Toby ne more biti menjava Luisu, ker lahko igra na sredini obrambe ali na desni strani.
Traore ne more biti menjava Miklu/Ramiresu, ker je winger ali napadalec.
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Re: Re: Govorice
Velikrat sm že reku pa še enkrat bom... Mosesa rabmo!! (nebom spet o tem kdaj pa koga lahk menja).
Douglas Costa je dobrodošel... pomoje igralc za v prvo.
Pri napadalcih pa še en zanimiv... Aleksandar Mitrović. Kako se vam zdi? Baje se vse več klubov v Angliji zanima za njega.
Douglas Costa je dobrodošel... pomoje igralc za v prvo.
Pri napadalcih pa še en zanimiv... Aleksandar Mitrović. Kako se vam zdi? Baje se vse več klubov v Angliji zanima za njega.
KTBFFH