Romelu Lukaku
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Re: 18 - Romelu Lukaku
no nevem kok je to res, sam zakaj bi hotu na posojo, če bi lahk igrou v PL in zdejle bi po vseh prikazanih igrah napadalcev mogu bit 1. napadalec pri nas (če seveda ne bi šel na posojo)
KTBFFH
- killinride
tistih par tekem k bi lahko začel ni, pa tud niti iz klopi ni prišel na vseh. Tko da po mojem mnenju se je prav odločil, saj bi preveč obsedel pri nas. Pa saj ima le 20 let, posoja ga bo le še podkrepila in mu dvignila samozavest.blueboy11826 wrote:no nevem kok je to res, sam zakaj bi hotu na posojo, če bi lahk igrou v PL in zdejle bi po vseh prikazanih igrah napadalcev mogu bit 1. napadalec pri nas (če seveda ne bi šel na posojo)
Zakaj pa ni dobil prednosti pred ostalimi mi je pa neznanka...
Tako je moje mnenje glede tega
Točno, do konca poglejte video.Reichenburg wrote: Če je sam želel.
[youtube]6wBfsjnCX0A[/youtube]
- blueboy11826
Aja pa res, no po pa upam da je to njegova zadnja posoja in začne drugo leto res igrat za Chelsea. Za moje pojme najbolša opcija (za drugo leto): Eto'oja pa Torresa se nekako znebimo, Baja zamenjamo za Yilmaza pa Lukaku pride nazaj. Po se pa Yilmaz pa Lukaku menjata pa mislm da mamo celotno ekipo odlično.
KTBFFH
A ne vidte da nam na zadnjem veznem šepa?blueboy11826 wrote:Aja pa res, no po pa upam da je to njegova zadnja posoja in začne drugo leto res igrat za Chelsea. Za moje pojme najbolša opcija (za drugo leto): Eto'oja pa Torresa se nekako znebimo, Baja zamenjamo za Yilmaza pa Lukaku pride nazaj. Po se pa Yilmaz pa Lukaku menjata pa mislm da mamo celotno ekipo odlično.
Je*eš boljšega napadalca, če je problem pri organizaciji napada in tranziciji iz obrambe v napad..sam to eni ne vidte, za vse so napadalci krivi.
- blueboy11826
Mourinhu je bilo žal, da je dal Lukakuja na posojo in sedaj upa, da ga dobi nazaj čimprej poskusil bo januarja.
[youtube]VjY3dhNEbv8[/youtube]
[youtube]Rwm7t-rtMNM&feature[/youtube]
[youtube]VjY3dhNEbv8[/youtube]
[youtube]Rwm7t-rtMNM&feature[/youtube]
Od kje ti spet to?
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

- blueboy11826
http://www.nogomania.com/Evropske-Lige/ ... odsel.aspx
Bi človek reku, da se take stvari rešujejo v garderobi oziroma na štiri oči, ne pa preko medijev
Bi človek reku, da se take stvari rešujejo v garderobi oziroma na štiri oči, ne pa preko medijev

- blueboy11826
Ja pa kaj pol, itak se je bolš za njega odločo. Mislm pa da je naslednje leto dobr cajt da začne pr nas igrat pa v LP pa to...
KTBFFH
Vem, da je AlexAK zapisal, da Lukaku ne bo štet med Home Grown nogometaše, ker pred dopolnjenim 21. letom (13. 5.) ne bo igral tri polne sezone v PL. Letos se bo PL zaradi SP-ja končala že 11. 5. 2014. Je to kak relevanten podatek glede njegovega statusa (pri CFC-ju)?
Blue is the colour!