Enzo Maresca

o igralcih in trenerskem štabu

Maresca IN ali OUT?

In
5
31%
Out
5
31%
Sem na meji
4
25%
Vseeno mi je
2
13%

Total votes: 16

Trivinho
Has thanked: 215 times
Been thanked: 45 times

Re: Enzo Maresca

Post by Trivinho »

Koncno, pac ni na nivoju Chelsea...
Zarad mene ce usak mesc menjamo trenerja dokler nebo nekdo k je na nivoju...
sigismund
admin
Has thanked: 177 times
Been thanked: 335 times

Post by sigismund »

demiensatlier
Has thanked: 139 times
Been thanked: 93 times

Post by demiensatlier »

Nevem no tud meni ni glih najljubši trener ampak bomo pa tud težko najdli bolšega dokler si oni tam gor ne bojo priznali da moramo kupit tud kakšno kvaliteto ne sam perspektivo....
RedMiner
Has thanked: 101 times
Been thanked: 95 times

Post by RedMiner »

Po mojem mnenju je sodu izbilo dno dejstvo, da ga ne bi podprli v januarskem prestopnem roku.
Trivinho

Post by Trivinho »

Ko je preuzel chelsea je tocno vedu kam prhaja, in ce se ni mogu pokoncno drzat da rece to in to zelim zdaj ne prepozno jokat..
Odpisu je Petrovica na golu in dal prednost Sanchezu ki je biu takrt Petrovic dosti bolsi od njega in to brez razloga ga je odpikal.
Potem Chilwel, celo na pripravah je biu ce se dobro spomnim ko je prsla sezona ga je odpikal, brez razloga...
Prav tako Dissasi ki je sou brez razloga stran pa vemo kaksen je danes Tosin in Badiashile ki jim je dal prednost.
Chalobah je tudi biu odvec potem ga je pa nazaj klicu.
Vse to je on imel na raspolago in ni biu dovol kvaliteten da izboljsa te igralce ce Chilwela nisi mogu vrnt na nivo ki je biu edn najbolsih bekov v ligi potem sem res vesel da je dobiu odpoved.
Usako tekmo rotiranje sploh nemores vedeti kdo bo igral..desne bocne postavljati na zadnje vezne je tudi ena glupost, se posebi ko imas zdravega najbolsega desnega bocnega na svetu ti mu menjas pozicijo...zdaj januarja pa hoce spet neke okrepitve pa prvo to kar imas porihtaj na visji nivo...
Se strinjam da rabimo namesto gitensa, garnacha in hata bolse igralce.
Koliko nasih bivsih igralcev igra v drugih ekipah vrhunsko, mel smo halla ki je v newcastlu res vrhunski, livramento tudi igra odlicno.
O kaksnih on okrepitvah sanja ce odlicne igralce tera iz kadra??
demiensatlier

Post by demiensatlier »

Yes man očitno ni več bil yes man, zato je letel. Sem prepričan da če bi bil tiho kot je bil več kot 1 leto bi še bil vsaj do konca sezone naš trener, torej niso krivi (samo) rezultati. Zdaj pa bodo iskali novega yes mana in bo trener dokler ne bo imel svojih (upravičenih) zahtev.
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

No, to so poteze, ki dejansko zamajejo temelje projekta.
Trivinho

Post by Trivinho »

Haha kasn projekt ? A je projekt biu sploh da je klub na vrhu? Z garnachom a gitensom res...
Kle je sam profit pomemben za americane...
Druzga kot to ni.
sigismund
admin

Post by sigismund »

Slaba poteza sigurno, je ne podpiram. Slabo luč meče na upravo, sploh ker se zgodba ponavlja. Enzo je dejansko bil lutka. Trivinho for president. :)

Kdorkol pride skoz vrata, srečo mu želim dokler se ne naveliča vrvic ki jih vlečejo.
glosos

Post by glosos »

Res me zanima, kaj to razumeta pod "lutka"?
In hkrati me zanima kako zgleda, ko trener ni lutka.
Brez prcanja, mislim da je potrebno te pojme razjasnit, za potrebe nadalne debate.
demiensatlier

Post by demiensatlier »

Če se malo spomnimo za nazaj, torej imeli smo 4 trenerje pod novim vodstvom (Lamparda ne štejem).

Tuchel - takoj je povedal kaj hoče, takoj je letel

Potter - tipičen Yes man, edini ki je dejansko letel zaradi slabih rezultatov

Pochettino - povedal kaj hoče po dobre pol leta, letel po 1 letu kljub na koncu dobrim rezultatom

Maresca - povedal kaj hoče po dobrem letu, letel po letu in pol po nekaj slabih rezultatih

Če se spomnimo, ko je prišel Maresca mu niti ni bilo važno kakšne igralce ima, takoj je bil zadovoljen z njimi, zdaj ko upravičeno ni več zadovoljen in je to izrazil javno (kot ostali odpuščeni razen Potterja), je moral it. Na žalost na relaciji trener-uprava ne deluje kot bi moralo in to se vedno znova ponavlja. Če trener oceni da potrebuje nekaj izkušenosti v ekipi, novega cbja itd.bi se ga moralo bolj upoštevati. Ko (če) se bo to spremenilo verjamem da lahko dosežemo več, seveda ko bomo prišli do točke ko nas bo sploh želel kak vrhunski trener. Odpikali so nas Luis Enrique, Flick in podobni, vsi z razlogom.
glosos

Post by glosos »

Dober opis.
Iz tega gre sklepati, da Maresca dejansko ni bil lutka, ali?
demiensatlier

Post by demiensatlier »

Spremenil se je, videl je da bi se dalo narediti več na tržnici, začel govoriti malo bolj na glas, to je bilo dovolj.
sigismund
admin

Post by sigismund »

Ja, fair je reči da je uprava želela da je Enzo lutka, in dokler se mu to ni zdelo problematično je šlo. Zdaj ko je pa videl da tako ne gre in t.i. "lutka" ni več želel biti pa je letel. Po Evertonu je začel jamrati, danes je že bivši, dobrih 14 dni je minilo.

To da se uprava vtika v to kdo bo ali ne bo igral je neumnost, sploh če govorijo kako trenerju "zaupajo". Zato lutka, jst si tko to razlagam. In kot je lepo demien opisal, takoj ko je kdo začel delati malo po svoje je letel.
n1i9k9o6
Has thanked: 133 times
Been thanked: 163 times

Post by n1i9k9o6 »

Sem konkretno razočaran nad celotno situacijo. Še vedno sem mnenja, da je Maresca nekdo, ki bo z leti in pravimi izkušnjami postal world class trener in je že sedaj en boljših.
Za moje pojme je bil nogomet pod njim, kadar so se stvari poklopile, eden najlepših kar smo ga igrali v zadnjih letih. Sem mogoče pristranski, ker mi je ta filozofija blizu, ampak to je pač subjektivno, enim je všeč, enim ne. Seveda je imel svoje napake, so bla tudi obdobja ko smo na igrišču zgledal slabo, določenja nihanja v igri razumem sploh v letošnji sezoni zarad vseh okoliščin.
Me kar konkretno jezi način oz. razlog zakaj je šlo vse skupi falit. S takim načinom dela smo odvrnili že marsikaterega top trenerja in ne vidim kako bi v bližnji prihodnosti kateri od njih bil zainteresiran za delo pri nas. Bomo očitno obsojeni samo še na vlečenje trenerjev iz Strasbourga. Ko sem ravno pri tem, trener ki se ga trenutno najbolj povezuje s prihodom v Strasbourg je spet en tak, ki bo čez leto, dve veljal za "next big thing".

Da ne bom predolg, ker nima smisla, z moje strani hvala Maresca za vse in srečno dalje v karieri.
Post Reply