Re: Govorice
- davidluiz4
Upam da se za ta denar,ki bo prišel za Luiza primerno okrepimo(Costa,WC vezist in levi bočni)
CHELSEA FC

Re: Re: Govorice
Od kje ti to, če pa je dobil podaljšanje za leto dnikovsejr wrote:OFFICIAL: Frank Lampard has been released by Chelsea.
kaj so to neke race?
Blue is the colour!
- damjan1120
Posted on: Thu 16 May 2013RedMiner wrote:http://www.chelseafc.com/news-article/a ... pard-signs
Na Facebooku imam dodano Live Football News in so to v parih postih napisali...ne govorim zdaj da je to res, samo me je zanimalo če mogoče kdo kaj več ve glede tega.didier wrote: Od kje ti to, če pa je dobil podaljšanje za leto dni
Ni še podpisal. So pa klubi morali oddati seznam free agent igralcev in ker se mu bo pogodba iztekla je na seznamu. Glede na to da je Mourinho dejal da ostaja bo po moje sigurno ostal. Verjetno se še malo prcajo glede plače.
Točno tako. Pogovori se nadaljujejo po SPju.repe wrote:Ni še podpisal. So pa klubi morali oddati seznam free agent igralcev in ker se mu bo pogodba iztekla je na seznamu. Glede na to da je Mourinho dejal da ostaja bo po moje sigurno ostal. Verjetno se še malo prcajo glede plače.
It`s not just supporting, it`s obsession...
Ne morm verjet... igralca smo kupili za 25m€, za nas je igral tri leta in pol, v tem času je sicer nekoliko napredoval, ampak zopet ne toliko, da bi bil vreden 62m€. Svaka čast naši upravi, tako se posluje
Sedaj pa samo upam, da bodo denar pametno porabili, ker drugače brez veze, da so ga prodali, če mislijo ta denar investirat v razne Salahe, Mosese itd.
Kaj se dogaja glede Oscarja, kdo ve?
Meni osebno zelo simpatičen igralec, ki ima še ogromno potenciala. Vendar pri vsaki ponudbi nad 50m bi bilo treba dvakrat premislit.
Sedaj pa samo upam, da bodo denar pametno porabili, ker drugače brez veze, da so ga prodali, če mislijo ta denar investirat v razne Salahe, Mosese itd.
Meni osebno zelo simpatičen igralec, ki ima še ogromno potenciala. Vendar pri vsaki ponudbi nad 50m bi bilo treba dvakrat premislit.
Se pa vidi da se pod Mourinhjem ob dobri ponudbi prodajajo igralci ki se jim ne uspe najbolje uveljaviti v njegov sistem(Gallas, Robben, Mata, KDB, Luiz). Pri drugih trenerjih se je pa vedno čakalo da je takim igralcem potekla pogodba in smo bili zato vsako leto v minusu. Samo s temi petimi igralci je Chelsea zaslužil okrog 160 milijonov € + Cole.bork wrote:Ne morm verjet... igralca smo kupili za 25m€, za nas je igral tri leta in pol, v tem času je sicer nekoliko napredoval, ampak zopet ne toliko, da bi bil vreden 62m€. Svaka čast naši upravi, tako se posluje![]()
Drugi trenerji so odhajali kot po tekočem traku, niso dobili možnosti dela na daljši rok, tako da tudi niso mogli (prav) odločati o prodajah/nakupih 
Blue is the colour!
didier wrote:Drugi trenerji so odhajali kot po tekočem traku, niso dobili možnosti dela na daljši rok, tako da tudi niso mogli (prav) odločati o prodajah/nakupih
Problem je bil, da noben trener ni bil odločen da igralca proda, čeprav se je že na začetku sezone vedelo da niso v prvem planu. Prvi na misel mi pride Malouda in tista zmeda pri njegovi prodaji, da je na koncu končal med rezervami.
Poleg tega je pa tud Mourinho komaj eno sezono trener Chelseaja, pa je že prodal 3 igralce, 2 celo že po pol sezone.