Konferenčna liga 2024/25

spremljenje evropskih pokalov in prijateljskih tekem
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Re: Konferenčna liga 2024/25

Post by blueboy11826 »

Kako ma lh bosanska, srbska in hrvaska arena prenos, nasi so zbral pa Fiorentina - Panathinaikos.
KTBFFH
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

LOL
RedMiner
Has thanked: 111 times
Been thanked: 96 times

Post by RedMiner »

Ker za Paok igra naš reprezentant, za Fiorentino pa je igral Jojo :lol:
sigismund
admin

Post by sigismund »

Mah, že v srednji šoli se mi je zdelo idiotsko da moramo iskat krompirjeve streame za carling cup z arabskimi komentatorji, pa še štekali so. Zdej, skoraj 20 let kasneje ni nič boljše, plačuješ nevem kolko za razširjene športne storitve, pa še kar ni po TV-ju, kvaliteta streamov pa na istem obupnem nivoju.
RedMiner
Has thanked: 111 times
Been thanked: 96 times

Post by RedMiner »

Ne gledam, ampak glede na statistiko - a smo res tako slabi?

Kak dober stream?
sigismund
admin

Post by sigismund »

https://livetv.sx/enx/eventinfo/2771104 ... openhagen/

Prvi polcajt sem scrollal reelse na IG, ker tekma je poden od podna, od Chelseaja nula. Drugi polčas ne bom gledal ker je BV, upam samo da me zjutraj Livescore ne preseneti. Izpad bo bruka...
sigismund
admin

Post by sigismund »

Men se zdi da trenutno igramo enega najslabših fuzbalov, ranga Sarriballa ali Potterja, mogoče slabše. Dlje kot je Maresca trener, bolj so tekme dolgočasne, večino preživim na telefonu ali pa se jih sploh ne lotim več gledat. Kam je šla igra z začetka sezone pomoje ni jasno nikomur, je pa dejstvo da smo jo popolnoma ubili.

V isti sapi ima Maresca jajca kurcat navijače da ne naredijo nobenega vzdušja. Pa ga ti naredi na tak ničvreden fuzbal, ali pa še bolje, dejte sami dvignit publiko na noge! Včeraj bi komot delili zastonj vzglavnike na stadionu, glede na cene kart za ta fuzbal bi ljudem skoraj da pripadali.

Sploh pa ste fene z vodenjem, igrami, še posebaj pa s cenami kart odgnali. Ste hotli potrošnike, zdej jih imate, ne mi zdej jamrat.
blue222
Been thanked: 20 times

Post by blue222 »

Si pridružujem tvojemu mnenju.
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

Smo imeli tekmo danes in baje celo zmagali
blue222
Been thanked: 20 times

Post by blue222 »

Sem pogledal tekmo včeraj. V prvem polčasu se je Legia dobro zaprla, težko smo prihajali do priložnosti. V drugem se je odprlo in lahko bi zabili še kakšen gol več. Mislim, da v polfinalu tudi ne bo večjega napora, trenutno kaže pa, da gremo na Dunaj.
sigismund
admin

Post by sigismund »

Me veseli da haramo v 3. razrednem evropskem tekmovanju na nivoju 1 SNL.

Ob vikendih nimamo tako suvereni.
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

Vem Sigismund da si dovolj nogometno pismen, da veš da to ni tekmovanje na nivoju 1 SNL. Igramo pač tam, kamor smo se lani uvrstili, jebiga.
Zdaj če v tem ne moremo uživat zaradi zamere do Boehlya, pa tud hecno
sigismund
admin

Post by sigismund »

Figure of speech, itak. Ni vse dobesedno, sploh pa ne na internetu. :)

Ne gre se za to da ne bi užival(i), jst sm bil zelo vesel ko sem vidu rezultat, tle nima Boehly popolnoma nobene veze.

Mislim da je število komentarjev (oziroma pomanjkanje le teh) realen odraz tega da sama 0-3 away zmaga proti 36MIO ekipi bivšega vzodnega bloka ni nek nogometni velepresežek ki bi ga pretirano hvalisali.

Pa s tem nočem kakorkoli zniževati samega uspeha s sinočnje tekme, mene so s tem rezultatom zelo pozitivno presenetili, je pa pač realnost taka da smo z B ekipo sposobni pridt do finala in ga realno tudi osvojit. Zato tudi feni (z izjemo african expertov) ne skačejo ravno do neba, ne pomeni pa da nis(m)o veseli.
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Ni na nivoju 1 SNL, pa vseeno nek Celje je po statistiki nadigral enga glavnih favoritov za zmago, to veliko pove.
Dobro nimamo kej glede tega, v tem tekmovanju pač smo in zmagat ga mormo.

O naši tekmi vam pa povem iz prve roke, ker sem bil na njej. Res slab prvi polčas in precej dober drugi. V prvem si nismo priigral veliko, vseen pa je bila očitna razlika med nami in njimi. So pač nekaj razredov slabša ekipa.

Kar je šlo in meni in ostalim najbolj v nos pa je, da je Maresca počival igralce proti Brentfordu in te niso začeli niti včeraj (Neto, Jackson, Cucu recimo). Ok spočij jih v konferenčni, ampak zakaj jih je proti Brentfordu posadil na klop ni nikomur jasno.
Popoln fokus mormo met na PL in da končamo med top5, v konferenčni bo pa najbrž edina resna tekma finale proti Betisu (če prej ne bo kakšnih presenečenj).
KTBFFH
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

blueboy11826 wrote: 11 Apr 2025, 11:33 Ni na nivoju 1 SNL, pa vseeno nek Celje je po statistiki nadigral enga glavnih favoritov za zmago, to veliko pove.
Dobro nimamo kej glede tega, v tem tekmovanju pač smo in zmagat ga mormo.

O naši tekmi vam pa povem iz prve roke, ker sem bil na njej. Res slab prvi polčas in precej dober drugi. V prvem si nismo priigral veliko, vseen pa je bila očitna razlika med nami in njimi. So pač nekaj razredov slabša ekipa.

Kar je šlo in meni in ostalim najbolj v nos pa je, da je Maresca počival igralce proti Brentfordu in te niso začeli niti včeraj (Neto, Jackson, Cucu recimo). Ok spočij jih v konferenčni, ampak zakaj jih je proti Brentfordu posadil na klop ni nikomur jasno.
Popoln fokus mormo met na PL in da končamo med top5, v konferenčni bo pa najbrž edina resna tekma finale proti Betisu (če prej ne bo kakšnih presenečenj).

Blueboy ta zadnji odstavek k si napisal se strinjam s tabo, pac Maresca nima tistega pointa oz dela napake ki so res brez logike.
Pocivas igralce v prvenstvu kjer se borimo za top 4, v konferenci pa da Plamerja v prvo ce mi zna kdo to razlozit pa res kapo dol.
Js vec nepodpiram Maresce in bi rad cim prej da dobi odpoved.
Ker tole kar dela nima nobene igre nobene ideje, nerazumljive poteze dela..tudi forma Nkunkuja je verjetno upliv trenerja ki mu verjetno neda dovol motivacije...
Ce ostane se nasledno sezono bo verjetno tudi zadrzal Sancheza na golu in Petrovica odpikal kar je res nesmisel.
V finalu bomo verjetno z Betisom ali Fiorentino kar pa se zdalec nebo lahko finale..
Post Reply