Ligaški pokal
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Re: Ligaški pokal
Kakšna gola Estevaa in Gittensa, za večkrat si pogledat.
Drugače pa same old same old..ne znamo se braniti in proti zadnji ekipi PL v enem polčasu dobimo toliko golov kot jih je Arsenal prejel od začetka sezone. Če nam napad niti ne dela problemov (razen proti ekipam ki znajo igrati low block) je obramba več kot šokantna.
Disciplina pa tudi pod vsako kritiko, to pa ni več neizkušenost no, sramota. Kateri rdeči karton v vseh tekmovanjih letos je to, šesti? Na vsaki drugi tekmi ga dobimo...in to od Delapa ki sicer vem da igra bolj grobo, ampak tole včeraj je bilo pa Jackson nivo, amatersko in nepotrebno, Nikota bi (smo) na križ pribijali za isto, butl.
Drugače pa same old same old..ne znamo se braniti in proti zadnji ekipi PL v enem polčasu dobimo toliko golov kot jih je Arsenal prejel od začetka sezone. Če nam napad niti ne dela problemov (razen proti ekipam ki znajo igrati low block) je obramba več kot šokantna.
Disciplina pa tudi pod vsako kritiko, to pa ni več neizkušenost no, sramota. Kateri rdeči karton v vseh tekmovanjih letos je to, šesti? Na vsaki drugi tekmi ga dobimo...in to od Delapa ki sicer vem da igra bolj grobo, ampak tole včeraj je bilo pa Jackson nivo, amatersko in nepotrebno, Nikota bi (smo) na križ pribijali za isto, butl.
- sigismund
- admin
Podn polčas. Ne zanima me dovolj da bi gledal tole absoluto žalost še 45 minut, se bom pustil zjutraj presenetit.
Učas smo te tekme gledali na arabskih streamih ampak se je splačalo iskat link ker smo vedeli da bo vsaj 6-0...
Prvi polcajt zreli za izpad, Gittens še za Cardiff ne zgleda spreman.
Učas smo te tekme gledali na arabskih streamih ampak se je splačalo iskat link ker smo vedeli da bo vsaj 6-0...
Prvi polcajt zreli za izpad, Gittens še za Cardiff ne zgleda spreman.
Hvala bogu je zalaufalo po menjavah. Čakamo na nasprotnika. Mislim, da ne bo kakšnega presenečenja. City, Newcastle in Arsenal.
- sigismund
- admin
Do sedaj kar ugodno z žrebom, Lincoln Wolves Cardiff.
Sedaj Arsenal/Palace in potencialno v finalu City ali Villa.
Pejmo po to glupo kanto, prevečkrat se nam je že izmuznila v zadnjih letih. Poraz v finalu proti Liverpool C team me bo preganjal do konca življenja...
Sedaj Arsenal/Palace in potencialno v finalu City ali Villa.
Pejmo po to glupo kanto, prevečkrat se nam je že izmuznila v zadnjih letih. Poraz v finalu proti Liverpool C team me bo preganjal do konca življenja...
- sigismund
- admin
Takrat se je tole zdelo kar smiselno, upam da velja tudi za novo stanje v klubu.
Ta tekma me v bistvu zelo zanima. Arteta je bolj kot ne poznan trener, veš kako se bo pripravil, veš kako bo igral, verjetno veš tudi 90% začetne postave.
Rosenior ima tle mogoče kanček prednosti ker gre v tekmo skoraj kot neznanec, medtem ko je znan kot zelo študiozen trener, sigurno se bo na Arteto dobro pripravi. Kvalitete v ekipi ima tudi dovolj da parira Arsenalu, pa da vidimo kaj bo.
Kakšna sveža ideja ne bi bila napačna, recimo da nam uspe zdržati z vsemi 11 na igrišču celo tekmo.
Pogrešil sem Palmerja, Jamesa in Caiceda. Caicedo ne igra zaradi kartonov, kaj pa Palmer in James?
Počitek oz. ne optimalna pripravljenost, vsaj taki so reporti zaenkrat. Samo upam, da ni v ozadju kaka resna poškodba.
Gittens in Delap sta bolna.