Naj še jaz napišem, kako se je začelo moje, recimo temu BLUE LIFE
Pisalo se je leto 2010, zame res posebno leto, predvsem same pozitivne stvari. Najprej menjava službe(ki jo imam še danes), potem spoznam svojo življenjsko sopotnico(danes imava dva otroka- 6 in 8 let bosta že letos). Potem sem poleti službeno odpotoval v okolico Londona, po službenih obveznostih sem si pa vzel 2 dni za obisk Stamford Bridgea. To je bilo v začetku avgusta, tik pred začetkom sezone, tako, da je bila igralna površna tako urejena, da bi človek kar jedel z nje. Stadium tour je bil res vrhunski in vsak naslednji na katerem sem bil je bil isti, saj so vsi vodiči svoje delo opravljali s srcem, prav videlo se jim je, da so že od majhnega povezani s Chelseajem. In ta moj obisk Londona v 2010 je bil res top, to so bili še ADIDAS časi, ko so bile v shopu še kvalitetne stvari in tudi cene so bile bolj človeške kot danes, ko je opremljevalec NIKE.....res pogrešam ADIDAS.

pa čeprav sem takrat zapravil okrog 400£, še danes nosim vse stvari in jim nič ne manjka.
Potem sem se pa šele po osvojitvi LP 2012 povezal s slovenskimi navijači, s katerimi sem potem od leta 2013 pa vse do pandemije, do leta 2019 vsako pomlad odšel na annual trip z modro klapo. Prvi obisk 2013 mi je bil poseben v tem smislu, da sem prvič obiskal tekmo na SBju in to skupaj z mojo partnerko, ki je bila že noseča takrat. Tako, da sedaj svojemu sinu, ki bo letos dopolnil že 8 let razlagam, da on je že bil na SBju

in mogoče je ta obisk pripomorel k temu, da je že od četrtega leta navdušen nogometaš. Glede na to, da sem na SBju gledal že 7 tekem, me ne spraševat, kdo je dal kateri gol, kakšni so bili rezultati, saj smo šli dvakrat gledat Sunderlan, pa Stoke, WestHam.....imam pa željo it enkrat gledat AA tekmo, tekmo z Arsenalom, MUTD, City, Spursi, vendar so to, predvsem v teh korona časih, zaenkrat samo mokre sanje
Najboljši dogodek je bil pa, ko smo pred SBjem čakali igralce, ki so večer pred tekmo hodili na konference. Predvsem mi je v spominu ostal Nemanja Matić. Pripeljal se je s svojim Range Roverjem in pred rampo ni hotel odpreti okna. Ko pa sem začel govoriti "Brate, otvori prozor, molim te", je pa takoj odprl in smo mal popričali

legenda.
Potem so pa tukaj gostovanja....posebno doživetje. Tukaj bi predvsem omenil gostovanje pri Atletico Madridu 27.9.2017. To sem si kupil za rojstni dan, ki sem ga imel dva dni prej. Bila je še tekma v skupini LP, prva europska tekma na Wandi, novem stadionu Atletov. In to smo doživeli 4je člani navijaškega kluba Chelsea Slovenija.
Gostovanja so pa poglavje zase. Če se na SBju sedi in gleda, je na gostovanju zgodba povsem drugačna. Sedi se nič, navija in poje himne se pa že od zgodnjega dopoldneva, ko se gostujoči navijači zmeremo v neki madridski ulici, od koder nas specialna enota pospremi do stadiona, saj smo le angleški huligani
In to se navija, poje vse do stadiona in naprej. Predvsem je bil takrat popularen chant od Bakayoka, non stop se ga je pel, celo pot. Potem pa na tekmi zaostanek z 1:0, nato pa Morata zadane tik pod našo tribuno za izenačenje, na koncu tekme, v zadnjih sekundah pa še Batchuai za končnih 1:2. To pa je norišnica, ludnica, adijo pamet. Ta tekma mi je od vseh Chelseajevih, ki sem jih videl v živo še najbolj ostala v spominu in upam, da bo kmalu spet kakšna taka.
Sem pa skoraj ob vsakem obisku SBja kupil dres. Tako, da imam že kar lepo zbirko. Vendar zaenkrat so pravo mesto našli le Lampard, Terry in pa Hazard. DDja sem zamudil, tako da sedaj čakam naslednjo legendo. Mogoče pride v zbirko Mount, James ali pa Kanté. Zaenkrat so to kandidati, ki jih bom mogoče dal v okvir in obesil v garažo
Upam, da tale korona kriza kmal mine, da bomo spet lahko prisotni na tribunah, predvsem pa to, da bom tud sam spet lahko obul kopačke in nadaljeval veteransko kariero nogometaša
Vsi mi, ki smo pa prisotni na forumu, sem pa že lansko leto predlagal, da se enkrat dobimo in skupaj pogledamo kakšno tekmo. Upam, da nam to kmalu uspe izvest. Se tipkamo