u sem čisto pozabil,da je letos igral že za dva klubaskyman333 wrote:Ne vem kako nekateri ne razumete, da v tej sezoni ne more biti več posojen! To je bilo napisano že 100x pa še kar vsi utrujate s posojo Lukakuja.
Romelu Lukaku
- davidluiz4
Re: 18 - Romelu Lukaku
CHELSEA FC

Tole je dobra novica:
Zgleda da se le nekej obrača, po kar nekaj mesečnem zatonu.
Po dalšem času bo zopet igral najprej pri rezervah in če mu bo šlo, potem bo lahko v moštvu za QPR.Tomorrow against man u? Last game of the season for the 2nd string.. After the that i'll be more involved with the first team
Zgleda da se le nekej obrača, po kar nekaj mesečnem zatonu.
Agent romela Lukakuja je zavrnil govorice, da naj bi odšel na posojo k Werderju in ostja do junija v Chelsea, potem se bo pa videlo, kako naprej.
Obenem je tudi Werder zavrnil govorice o tem da prihaja Lukaku na posojo.
Upam, da se poleti izkaže v ZDA in ostane v Chelsea - prvi postavi.
Resno pa se zanjega zanima Fulham in si ga želi na posojo.
Obenem je tudi Werder zavrnil govorice o tem da prihaja Lukaku na posojo.
Upam, da se poleti izkaže v ZDA in ostane v Chelsea - prvi postavi.
Resno pa se zanjega zanima Fulham in si ga želi na posojo.
Do priprav bo ostal, potem je odvisno od njegove igre v ZDA in upam da ostane, sploh če bodo odšli Drogba, Kalou in Malouda, potem ima lahko šanse da začenja s klopi.Heard today that Lukaku "insists he's delighted with his move to Chelsea and that there's no club he would've rather gone to...
Sure he will get his chance at C Chelsea in the future, and he will take it. "Will keep fighting."
I think most people forget that he is only 18. Most Chelsea youngsters don't even get a loan until they're 19.
Meanwhile, clubs from Belgium, France, Spain, Germany, Italy and England have contacted Chelsea to request a loan deal for Lukaku.
However, no decision will be taken before the season is over, no negotiations have started.
Dvomim, da bo danes začel, čeprav srčno upam. Vse najboljše, Romelu! 
Blue is the colour!
sigismund wrote:Vse najboljšeupam da danes zaigra, magar 90 minut in zadane prvenec ravno danes
Lukaku told Sport Wereld: "There is one person that I will never forgive for what he did to me - the previous coach.
"It's not just that. It was also the way he spoke to me and treated me. Right from the beginning, it was weird. I could not stand how he was treating me. I received no explanation.
"In training, he put me on the right or left wing. In training matches, I was a substitute with a shirt to keep swapping teams. I really learned nothing!
"I have told the club that too. I understand that he was under pressure, but I was also thinking of myself. I have improved in recent months."
Lukaku only had a little more game time under caretaker-manager Roberto Di Matteo and was not in the squad for Saturday's Champions League triumph.
He was nevertheless delighted with the outcome, saying: "I could not believe it. I had to think, 'Is this really happening'? European champion...My life has changed and I'm only 19."
"It's not just that. It was also the way he spoke to me and treated me. Right from the beginning, it was weird. I could not stand how he was treating me. I received no explanation.
"In training, he put me on the right or left wing. In training matches, I was a substitute with a shirt to keep swapping teams. I really learned nothing!
"I have told the club that too. I understand that he was under pressure, but I was also thinking of myself. I have improved in recent months."
Lukaku only had a little more game time under caretaker-manager Roberto Di Matteo and was not in the squad for Saturday's Champions League triumph.
He was nevertheless delighted with the outcome, saying: "I could not believe it. I had to think, 'Is this really happening'? European champion...My life has changed and I'm only 19."
Blue is the colour!
Lukaku hoče narediti dober vtis na pripravljalnih tekmah in si želi, da bi v novi sezoni igral v prvem moštvu, sploh po odhodu Drogbaja.
De Bruyne je v podobnem položaju, Courtois pa želi ostati še eno sezono na posoji pri Atleticu.
Več na guardian.
Tudi sam bi si želel, da tako Lukaku kot KDB navdušita na pripravljalnih tekmah v ZDA in ostaneta v prvem moštvu v naslednji sezoni.
De Bruyne je v podobnem položaju, Courtois pa želi ostati še eno sezono na posoji pri Atleticu.
Več na guardian.
Tudi sam bi si želel, da tako Lukaku kot KDB navdušita na pripravljalnih tekmah v ZDA in ostaneta v prvem moštvu v naslednji sezoni.
Lukaku je povedal za Daillystar, da se bo pogovoril z novim trenerjem Chelsea in da hoče priložnost, najprej jo vidi na pripravljalnih tekmah in hoče ostati v Chelseau. O posoji ne razmišlja želi si da bi vsi 4 naši belgijci nekoč igrali v prvi postavi.
Lukaku želi zablesteti na pripravah in ostati na SB, a lahko se zgodi da bo odšel na posojo fulham si ga želi.
Več o tem skysports.
Več o tem skysports.
Zgleda da gre v Wigan na posojo - več o weaintgotnohistory, seveda pa so to samo govorice.AlexAK wrote:Henrotay [Agent]: "I can assure you that Lukaku is not going to Fulham on loan. I'm currently finalising a deal with another PL club."
Lahko pa da sta se predsednika zmenila da Moses lahko gre v Chelsea, če pride Lukaku na posojo.
- damjan1120
Lukaku je imel možnost, da gre na posojo v Stoke City, Sunderland, Wigan, Everton in West Brom.
Na koncu je padla odločitev da gre v West Brom k našemu nekdanjemu pomočniku trenerja Steve Clarku, ki bo vodil West Brom.
Uradno na chelseafc.
Čas bo pokazal a je bila to pametna odločitev upam da bo dobil veliko igralnega časa, ter zabijal gole.
Srečno Lukaku.
Na koncu je padla odločitev da gre v West Brom k našemu nekdanjemu pomočniku trenerja Steve Clarku, ki bo vodil West Brom.
Uradno na chelseafc.
Čas bo pokazal a je bila to pametna odločitev upam da bo dobil veliko igralnega časa, ter zabijal gole.
Srečno Lukaku.