Re: xyDebate
Če je baje zadel že 5 iphonov xDrepe wrote:To zihr klikaš une linke k mislš da si res 1.000.000. obiskovalc

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
glede na to, kaj imaš v downloads mapi, se ne bi čudilloonymcgreat wrote:a je mozno da mam kak virus ki bi mi jebal internetno povezavo sam prek browserja? ker prek utorrenta mi pobira normalno na polno ampak kadar pa sem na chromu oz. ffoxu pa mi dela nenormalno pocasi, youtuba mi sploh ne nalaga oz. zlo pocasi, isto nemorm gledat tut videov na kakih drugih straneh(24ur, mmc...) in nasploh odpira vse pocasi. mal me skrbi da nebom mogu gledat dna tekme pred streama zrad tega..
- loonymcgreat
dobro odjebi jenko
tekmo sem gledal bol za en k, štekalo za popizdit vse 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
bi se dalo zmentkillinride wrote:a bo kdo gledal tekmo z newcastlom kje v LJ slučajno? bom v lj ker grem na žur z razlogom pa bi lahko pogledal
- killinride
- loonymcgreat
ja sej tm je lepa žoga
neki se še pogovarjam s frendi če bi šli na umeka al ne, če pridem pa lohk komot grem do žoge. A bo še kdo tm?
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- killinride
Kje pa je lepa žoga?loonymcgreat wrote:ja sej tm je lepa žoganeki se še pogovarjam s frendi če bi šli na umeka al ne, če pridem pa lohk komot grem do žoge. A bo še kdo tm?
- jernej1989
če veš kje je avtobusna postaja tivoli, greš od nje peš v smeri stran od centra. drugač pa prid do une postaje, pa te bo že 1 pršu iskat tja, ker ni daleč
Kje se nam najbolj splača kupit vstopnice, če gremo na tekmo s Stoke Cityjem ena manjša skupina (6-8 ljudi) ?
Kako je to z viagogo?
)
Hvala že vnaprej za pomoč

Kako je to z viagogo?
Hvala že vnaprej za pomoč

S Stoke-om 22.9.? Uh, ta bo kar težka. Viagogo je opcija, samo težko, težko boste sedeli kje blizu drug drugega.
Blue is the colour!
Ja ta Stoke ... no sej to bomo prežveli, če namo skupej sedeli. Kot gledam na viagogo, se nam splača še malo počakat, ker karte dnevno zgublajo cenodidier wrote:S Stoke-om 22.9.? Uh, ta bo kar težka. Viagogo je opcija, samo težko, težko boste sedeli kje blizu drug drugega.