Liga prvakov 2025/26

spremljenje evropskih pokalov in prijateljskih tekem
Gnan8

Re: Liga prvakov 2025/26

Post by Gnan8 »

Ima kdo kak stream? Sem ze malo ven iz tega in tisti, ki jih imam shranjene, ne obratujejo vec..
Image
RedMiner
Has thanked: 101 times
Been thanked: 95 times

Post by RedMiner »

Gledam zadnjih 10 minut. To ni ničemur podobno... Samo vprašanje časa, kdaj se bomo začeli potapljati.
sigismund
admin
Has thanked: 177 times
Been thanked: 335 times

Post by sigismund »

Čist zasluženo, v fazi napada so precej boljši, mi brez penala nw ni nič spravli skupaj.
RedMiner
Has thanked: 101 times
Been thanked: 95 times

Post by RedMiner »

Lepo, zvlekli. Me pa zopet ta zmaga ne navdaja z optimizmom...
blue222
Been thanked: 20 times

Post by blue222 »

Super na koncu, se je pa videla razlika, ko je malo spremenil sistem in je žoga lažje prehajala naprej.
n1i9k9o6
Has thanked: 133 times
Been thanked: 163 times

Post by n1i9k9o6 »

Slaba predstava sploh prvi polčas obup, mini plus točka da je Rosenior le dojel, da ne gre, po spremembi sistema smo bili dost boljši, vseeno pohvale ekipi za vztrajnost, obračat take tekme ni lahko.

Za nagrado pa v osmini finala najbrž PSG ali Newcastle, če kdo od njih ne faila proti Monacu/Karabagu.
sigismund
admin
Has thanked: 177 times
Been thanked: 335 times

Post by sigismund »

Na tem mestu velika pohvala Roseniorju, pravilne menjave do časa in od takrat naprej smo sfurali "preobrat". V narekovajih zato ker nismo spet toliko dominirali kot kaže rezultat, pač penal, en gol ker je Pedrotu res sedla in pa kontra, ko se je Neapelj odprl in praktično že komaj laufal gor in dol.

Nabiramo točke, nabiramo zmage, ampak kr ne morem se otresti občutka da hodimo po enem čudnem robu, kot je to delal Liverpool na začetku sezone. So zmagovali, nabirali točke, ampak potem ko se je ustavilo je bilo pa kritično.

Vsekakor tako kot je rekel niko props za vztrajnost, menjave in preobrat, tega jim ni moč vzeti. S takimi tekmami se builda tudi samozavest in vsesplošno vzdušje.

Kar 5 angležev v TOP 8, noro. PSG/Newcastle bo težka, imamo pa vsaj še en dober mesec do takrat, kar je plus.

Blueboy upam da si neskončno užival na tekmi in da te niso zabodli. :-o
blueboy11826
Has thanked: 186 times
Been thanked: 143 times

Post by blueboy11826 »

Ja neskončno sem užival :lol: . Ne sej vse po pričakovanjih Neapelj shithole, po tekmi zaprti eno uro z enim kioskom, ki je prodajal vodo in kokakolo, tekma pa taka kot je bla, važno, da je zmaga. Zabodli me niso (trkam na les). Sej vemo gre se, da greš s poznanim folkam mal naokol in kej spiješ, ostalo pa kukr pride.

Plus Roseniorju za menjave in odziv ob polčasu, sama igra pa precej neprepričljiva. Ampak, kot smo rekl, zmaga je zmaga. Joao Pedro nas je rešil, malo dviguje formo in upam, da nadaljuje z zabijanjem.
KTBFFH
Trivinho
Has thanked: 215 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Ja igra res prvi polcas obup, potem pa drugi cist druga zgodba pa se Palmer WC igralec ki zna njegova poteza resiti tekmo...
Rosoneru na zacetku negre slabo bi rekl odlicno kar se tock tice, igra je pa se vedno tista ki bode v oci ali bo to na dolgi rok pilo vode al ne..ce bojo zmage s tako igro podpisem takoj..se pa bojim da bo hitro konec te serije zmag..
Pohvaliu bi Joao Pedra, zelo zelo me spominja na Drogbaja s svojim prvim dotikom stopanjem in zabijanjem golov res kot ucasih Drogba, res da nepricakujem 30+ golov od Joao Pedra ampak vsaj 15+ ki pa so zmagoviti ali vrhunski goli...
Edino obramba se vedno zelo plava z golmanom na celu, res da Sanchez odbrani nekatere priloznosti ampak tudi veliko rizicno igra v zadnji vrsti tok enih tveganih podaj v zadnji liniji mene kr preseka se vedno ko vidim da ma on zogo v nogi...
Ajde naprej smo kar je najbol pomembno in z bozjo pomocjo upam da pridemo v finale...in da ga se dobimo...
Post Reply