2012 Petr Čech (Chelsea)
2011 Petr Čech (Chelsea)
2010 Petr Čech (Chelsea)
2009 Pavel Nedvěd (Juventus)
2008 Petr Čech (Chelsea)
2007 Petr Čech (Chelsea)
2006 Petr Čech (Chelsea)
2005 Petr Čech (Chelsea)
sigismund wrote:Petr Cech SPET najboljši češki nogometni igralec leta![]()
2012 Petr Čech (Chelsea)
2011 Petr Čech (Chelsea)
2010 Petr Čech (Chelsea)
2009 Pavel Nedvěd (Juventus)
2008 Petr Čech (Chelsea)
2007 Petr Čech (Chelsea)
2006 Petr Čech (Chelsea)
2005 Petr Čech (Chelsea)

Opa, tole si mal pretiraval..ene 25m je maksimum..al pa recimo 20m+Čech za Falcaa/Cavanija.glosos wrote:Jaz misim, da glede Courtoisa ni nobene dileme, da bo najkasneje čet tri leta gladko eden od top3 golmanov na svetu. Na nas je, da situacijo dobro izplejemo, in da poskrbimo, da bo naslednjih 10+ let branil za Chelsea.
Kot kaže Courtois postaja nastrpen, glede na to da ima pogodbo do 2015 (?), nekaj maneverskega prostora še je, se pa ta vstrajno krči.
Po moje je najbolje, da se ga naslednjo sezono pripelje v London kot prvega vratarja, Checha pa se proda, dokler je še vrhunski golman. Trg za vrhunskega golmana je veik, sam bi ga prodal izven PL, sama po sebi se ponuja Francija, kjer Monaco in PSG po odprtju pipice še nista pripeljala res vrhunskih vratarjev.
Res je, da je Cech veliko dal klubu in pisal velike zgodbe, ampak klub mora glede tega ravnati prevdarno. Ta generacija ima že nekaj pravuh legend, preveč jih ne smemo ustoličiti. Drogbajeva zgodba je lepo zaključena, Lampard in Terry pa upam, da končata kariero pri nas. Cech pa se po moje ne bo uvrstil v ta krog. Boje da ga prodamo, iztržimo 40mio, in čim prej postavimo Cortuisa za prvega vratarja in s tem rešimo mesto vratarja za več kot deset let ...
To žedidier wrote:Iz te generacije so legende Cole, Lampard, Terry in Cech. Slednji bo (ostal) legenda, če gre v zimskem prestopnem ali pa čez 5 let
[youtube]iqDDQ3Vrvls[/youtube]glosos wrote: To že
Hočem povedat, da ne smemo preveč ljudi 'zaščitit' pred prestopi, upokojit številke, itd ... To naj bo rezervirano za Terryja in Lamparda. Nikakor ne sme to pomenit, da se Cecha ne sme prodati ... Saj vidim, da se načeloma strinjama glede tega vprašanja
Po moje bi marsikdo na tvoj seznam dodal Drogbaja, Essiena, mogoče še koga ...