Re: xyDebate

se pogovarjamo o vsem ostalem

Fabrizio Romano je z objavami:

resnično želel poročati o tragični nesreči
0
No votes
pretiraval za voljo "engagement famringa"
6
100%

Total votes: 6

sigismund
admin
Has thanked: 81 times
Been thanked: 189 times

Post by sigismund »

Mene je tale nasmejala, kaka otročja fora barcovčkov, se vidi da je nastala na eni Osnovni šoli

Bog je ustvaril Barcelono..vsi ostali klubi so Made in China .. :lol: :lol: :lol: :lol:
Gnan8

Post by Gnan8 »

Ima slučajno kdo izkušnje z iPhonom 4s clone varianta?
Image
Reichenburg

Post by Reichenburg »

kako radijsko postajo gledaš? :lol:
No Surrender 388 KTBFFH!!!
damjan1120

Post by damjan1120 »

Verjetno ga sploh ne zanima katero radio postajo poslušaš, ampak ga zanima kako lahko GLEDAŠ radio postajo :D vsaj jaz sem tako dojel njegove komentar :lol:
damjan1120

Post by damjan1120 »

ESSIEN wrote:sploh pa u bistvu sploh nikjer nisem napisal, da gledam radijsko postajo, ampak da gledam radijsko oddajo ;)
Ja no, potem pa je to napaka Reichenburga :wink:

mozirjan +1 :D
Last edited by damjan1120 on 07 Apr 2012, 17:06, edited 1 time in total.
rck2own

Post by rck2own »

Kdo ve, kako so številke in priimki prilimani na drese? Ker se mi je ena črka odlepla in me zanima, če bi kaj lahko sam naredu (likalnik pa take fore), drugače bom pa nesu nekam kjer tiskajo majice in tam vprašal če mi lahko to nazaj prilimajo.
sigismund
admin
Has thanked: 81 times
Been thanked: 189 times

Post by sigismund »

Nevem kva je blo dons s sodniki....Chris Foy na tekmi Tottenham-Sunderland je sodu k da bi sodu prvič...Na naši tekimi veliko napak....Milan so čist zasral....na tekmi Liverpoola je blo sojenje čist gnilo....Pouna luna? :twisted:
Grugar

Post by Grugar »

nico:
It's official I just become the new player-manager of Shanghai Shenhua.
:D
All rights reserved.
balla10

Post by balla10 »

Blue is the colour, Football is the game, Winning is our race, Chelsea is our name
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

joj da bi bil london mal bližje pa ceneje bi tut mi bli na 10 tekmah na sezono kot tile navijači od nemcev, italijanov, špancev... :cry:
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Reichenburg

Post by Reichenburg »

Špancev? Tole je pa mal dražja varianta. Brat mi je presidente Real Madrid Slovenija in se spomnem da ga je prišlo Real - Sevilla, letalo, hostel pa Real - Lyon liga prvakov torej 1 teden nekaj čez 1000€. Tako da navijači Španskih klubov majo od vseh najdražje.
Nemčija, Italija to je res blizu in poceni, tudi Anglija ni nek ekstrem, sam čas je treba met, cenovno bi vsaj meni komot zlaufalo po 10 na leto jt. A dopovej jim to v službi da bi mel frej :D
No Surrender 388 KTBFFH!!!
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

ja dobro spanja je res tut draga ampak italija in nemcija pa je smeh, v par urcah si na stadionu, vstopnice so poceni in se isti dan si doma. za it gledat chelsi pa moras si rihtat letalo, hostel za min 2 noci, prevoze po londonu in z letalisca, karta je draga, pa nekaj moras jest pa pit in si kr naenkrat na 300+ evrih za minimalno varjanto. tku da za enga dijaka/studenta, ki ni zaposlen je nemogoce it vec kot 1-2 na leto :/
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
sandi94

Post by sandi94 »

Zdaj sem prišel iz Bratislave,občutki so neverjetni :juhej: čeprav smo bili le 2 dni smo si ogledali kar nekaj znamenitosti.Najbolj me je navdušilo nočno življenje :) 1l vodke 5€ :O ,6pack piva 2,5€.Za 50€ nas je žuralo 12 komadov.Upam da spet grem čim prej še 1x v to mesto.
Image
The blues11

Post by The blues11 »

ve kdo mogoče kje vse bojo prenašali svetovno prvenstvo v hokeju, ko js nimam šport1 pa nwm kje naj še gledam:?' :?: :?: :D :D
Image
zrim92

Post by zrim92 »

Voyo
Image

I WAS THERE WHEN WE WON IT! :P
Post Reply