Jaz znam Zdravljico na pamet.

pa ne samo Zdravljice temveč tudi nekatere ostale pesmi a moram priznati, da sem jih že malo pozabil odkar ne pijem več alkota
Zakaj je žalost, če ne poznaš nobene slovenske pesmi? Pač ne poslušajo te muske in je al kaj jz vem. Tudi npr. Drogba ne pozna kakšne angleške domače pesmi kot je npr. v Sloveniji en hribček bom kupil.

Kaj bojo Handanović&company peli Kekca al kaj

ni razloga za to. Zdej najboljš, da znajo še vse zakone na pamet.
Sej so tudi Slovenci v ekipi pa ne pojejo. No razen Korena
Ja, hvala bogu, da bom navijal za Srbijo saj sem Srb in kot Srba so me vzgojili starši. In enako je pri teh nogometaših. Mi smo Slovenski Balkanci
Jaz spoštujem Slovenijo in Slovence dokler oni spoštujejo mene. No zadnje časa pa vidim kakšne je situacija (politika pa ne samo pri njej

).
Sem že večkrat napisal. Ko igrata medsebojno Slo in Srb navijam za slednje drugače pa sem navijač obeh držav

ja sej, za nestrinjanje glede iger nogometašev na IĆ, se da to na drug način povedati. Ne pa, da nacionalistične fore uporablja

naj se rajši vpraša kolikokrat je HandanovIČ rešil Slovenijo ali pa ZahovIĆ...
no itak pa je to njegova kultura in morda so ga tako starši vzgojili. Zame je to končana debata. On je zame nacionalist pa tudi, če je to samo sedaj rekel. Isti primer je pri Suarezu in isti primer bo pri Terryu, če mu bodo dokazali.
ali pa Nemci