Mauricio Pochettino

o igralcih in trenerskem štabu

Bi morali Pocha zamenjati?

Da
4
27%
Ne
11
73%
 
Total votes: 15

User avatar
Trivinho
Posts: 1401
Joined: 29 Jan 2009, 20:17
Location: Ljubljana
Has thanked: 60 times
Been thanked: 16 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by Trivinho »

Nekoc Chelsea klub k je biu strah in trepet vsem europskim klubom in spostovan, danes cirkus kolorado.
Tocno to sem govoril odkar so prevzeli americani klub, da je za njih nek projekt lari fari ampak samo marketing in se jim jebe za projekt...
Sej smo bili vsi za odhod pocha k je meu za sabo zelo tesko sezono in to prvo pa se koliko poskodb je tole 6. Mesto kr uspeh.
In zato sem tudi na koncu se ugriznil v jezik in mu zacel zaupati in dati se eno sanso da vidim kaj bo naredu, ampak smo vsi po vrsti dobili to klofuto ki nas je 2 koraka nazaj vrnila.
Kdor koli pride bo isto tudi ce naredi cudez ne verjamem da bojo americani z njim videli nekega heroja njim je pomemben marketing.
Skoda je Pocha vsaj se za eno sezono si je zasluzil priloznost ampak zarad takih lastnikov je to rezultat.
Kaj pa navijaci a bojo kej protestetal oz ksn bojkot nardil ali transparente za slabo vodstvo al bomo tih?
glosos
Posts: 828
Joined: 24 Apr 2008, 09:52
Has thanked: 63 times
Been thanked: 26 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by glosos »

Omg, dajmo spet panika, Američani sabotirajo (svoj) klub!!!!

A sploh vemo, je Poch želel ostati?
User avatar
demiensatlier
Posts: 658
Joined: 03 Aug 2010, 17:53
Has thanked: 21 times
Been thanked: 10 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by demiensatlier »

No ja me je kr presenetlo tole, glede na to da je Poch izjavil da imata z Boehlyom večerjo v petek in glede na to da je končno zgledalo malo bolje na igrišču, tudi rezultati so prišli kljub poškodbam. Js mislim da je Poch želel več besede pri trgovanju kar pa Američanom ni po godu in rabijo novo lutko, zato iščejo "mladega" trenerja.
n1i9k9o6
Posts: 1566
Joined: 11 Aug 2019, 19:32
Has thanked: 38 times
Been thanked: 41 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by n1i9k9o6 »

Tko bom reku, ne bom pretirano žaloval za Pochem. Kr neki časa sm pisal PochOut, ker sem mnenja, da z njim ne bi dosegli višjega nivoja in ker zadnja dva dobra mesca ne zakrijeta prvih 8 slabih. Bom o Pochu na dolgo in široko v enem od naslednjih postov...
Osebno kar verjamem, da je šlo za sporazumno prekinitev. Je logično, poleg tega je Poch že nekaj časa med vrsticami to omenjal, kdor je gledal tiskovke ve o čem govorim (mislim, da sem pod kategorijo "novice" prilimal en tak njegov odgovor).

Mene najbolj skrbi, kdo ga bo zamenjal.
Trenerski trg trenutno ni ravno najboljši, poleg tega se je pojavila govorica, da si želimo enega mladega trenerja in neizkušenega (LOL!)
Od tega kar je trenutno prosto in kar se je omenjalo mi je še najbolj smiseln Roberto de Zerbi...

EDIT: New managers likely to be considered are Sebastian Hoeness, Michel, Kieran McKenna and Enzo Maresca.
(@Matt_Law_DT) #CFC

No to me ne navdušuje pretirano...
User avatar
RedMiner
Posts: 1141
Joined: 07 Jun 2012, 16:44
Location: Zagorje
Has thanked: 5 times
Been thanked: 16 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by RedMiner »

Omenja se celo Tuchel...
User avatar
Trivinho
Posts: 1401
Joined: 29 Jan 2009, 20:17
Location: Ljubljana
Has thanked: 60 times
Been thanked: 16 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by Trivinho »

Men pa je pun ku*ac teh americanov ker trdijo majo projekt majo projekt, ce je to za njih projekt potem pa res nevem...
Edino ce se jim financno splaca pol je projekt drugace pa nevidim smisla v menjanju trenerja ce so mel projekt z njim.
Najbol bizarno bo to da bo Ten hag ostal mi pa nasega odpustil...
Uglavnem Cirkus, pa ceprov poch me tud ni preprical tok. Ampak vsaj v tej sezoni je zboril europo na vse poskodbe k smo mel...
Kdor podpira tako delo lastnikov potem res nevem ce ma smisel vse skp.
User avatar
blueboy11826
Posts: 1105
Joined: 22 Apr 2013, 15:34
Location: Zagorje
Has thanked: 25 times
Been thanked: 21 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by blueboy11826 »

Nevem kaj naj rečem, v bistvu skor malo pričakovano.
Glosos - dajmo panika? Nevem odkar so američani prevzel klub, smo mel samo zadnjih nekaj tednov obdobje brez panike. Kazalo je, da se pobiramo in da je Poch našel neke prave rešitve, nas pripeljal do evrope, na koncu je malo zmanjkalo za CL v bistvu. Bum sack, je Poch želel ostati? Ne vemo, ampak nekaj ni šlo več z upravo skupaj. Tako kot jim je Tuchel povedal svoje, jim je najbrž zdaj tut Poch in oba so hitro odslovili. Za "proces" pa so vmes porabil še £20-30? Mil za Potterja, ki jim tudi ni bil všeč.
Kako naj mi navijači zaupamo procesu, če očitno še sama uprava ne, glede na to, da konstanto menjajo trenerja (ker to in toliko dodatno zapravljenih miljonov za njih najbrž ni samo "del procesa").

Kdo naprej? Upam, da ne spet Brighton in De Zerbi. Omenja se celo McKenna, ne verjamem, da je pripravljen na takšen preskok. No koga drugega pa realno nevem, če lahko pričakujemo.

Še to - naj bi bil problem tudi glede želj prestopov. Sm skor zihr, da je Poch želel, da ostaneta Gallagher in Trevoh, uprava pa najbrž ne. No bomo kmalu vidl glede tega.
KTBFFH
User avatar
Trivinho
Posts: 1401
Joined: 29 Jan 2009, 20:17
Location: Ljubljana
Has thanked: 60 times
Been thanked: 16 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by Trivinho »

blueboy11826 tocno to in me noben ne preprica drugace
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3558
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 35 times
Been thanked: 54 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by sigismund »

Una prva reakcija ki jo občutiš ko slišiš kako novico je najbolj pristna, no pri meni je bilo prvih 5 sekund presenečenje, potem pa neka mešanica med 80% žalosti in 20% jeze, oboje kombinacija tega da ne razumem najbolje kako končno zlaufa, pa mormo spet od začetka.

Ni mi všeč poteza, pa vseeno bi mogoče mogli navijači stopit korak nazaj in pustit možnost da je šel Poch sam. Večkrat je namigoval in govoril med vrsticami tko, tut vsega možnega psovanja na štadionu in online je bil deležen, je kar velika možnost da je tut sam želu it in ne nujno uprava.

Nekdo je napisal ne bomo žalovali za Pochom in se strinjam, z njim smo pa res imeli In-N-Out momente celo sezono, ne pomnim da bi se fanbase kdaj tolikokrat premislil glede enega trenerja znotraj ene sezone. Iskreno si je Poch del gneva in neodobravanja nakopal sam, pa mu vseeno tudi največji nasprotniki nemorejo očitati da na koncu sezone ni zaključil relativno uspešno glede na to kje smo bili še ne 3 mesece nazaj.

Od zunaj meni zaenkrat tkole zgleda: Tuchel in Poch sta imela kej za povedati in so se hitro razšli, čeprav je bila večina navijačev za njun obstoj. Lampard in Potter sta imela pa enostavno preslabe rezultate in je bil fanbase že tako nadrkan da uprava druzga kot razhod ni več imela od možnosti, čeprav mi je sploh pri Potterju kazalo da so to storili z res težkim srcem.

Od imen ki ste jih napisali se mi kar zvrti, na foro Arneja Slota ki bega Liverpoolčane in nimajo pojma a jih čaka vzpon, stagnacija ali pa čisti propad.

In če smo čist iskreni, 1 milijarda in 4 trenerji v 2 letih ni ravno v skladju z začrtanim modelom/projektom s katerim se hvalijo po medijih da ga želijo imeti.
User avatar
mlinko
Posts: 468
Joined: 17 May 2012, 15:40
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by mlinko »

sigismund wrote: 22 May 2024, 06:58 In če smo čist iskreni, 1 milijarda in 4 trenerji v 2 letih ni ravno v skladju z začrtanim modelom/projektom s katerim se hvalijo po medijih da ga želijo imeti.
Amen.

Ne vidim scenarija kjer tole vse skupaj pozitivno vpliva na razvoj vseh mladičev v ekipi. Praktično ponovno menjajo klub.
CFC :cfc01:
User avatar
michooo
Posts: 644
Joined: 21 Aug 2007, 21:22
Location: Celje
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by michooo »

Veliko se govori o odhodih - Gallagher, Chalobah in (!) tudi Omari Hutchinson, ki je imel za seboj izjemno sezono v drugi ligi. Verjetno bi bil vsak trener z vsaj malo hrbtenice proti prodaji prvih dveh. Eden je bil naš najboljši vezist letos in je odigral 51 tekem, drugi od vseh naših nakupov in upov letos najboljši branilec, čeprav je odigral zelo malo tekem. Vse skupaj je skregano z logiko, zato čisto razumem, da se človek enostavno ne more strinjati s takšnimi potezami vodstva.

Poch nas je letos res vrtel kot na vrtiljaku. Od super predsezone, do spremembe taktike na začetku prvenstva, ko se nam je že takoj malo zameril. Potem je šlo vse bolj ali manj navzdol, do teh zadnjih 7-8 tekem. Končno smo dosegli neko stabilnost, igralci so ga podprli, navijači smo začeli spreminjati svoje mnenje o njem. Kot sem že napisal v enem postu, zaslužil bi si ostati, dosegli smo nek cilj igranja v Evropi, predvsem pa zaradi dobrega odnosa z našim igralskim vrtcem.

Imena, ki se omenjajo so meni neznanka. Priznam, da niti za enega ne vem v katerem klubu je in kako igra, spremljam očitno premalo nogometa. Kdor koli bo izbran, bomo klub še vedno podpirali, ga pa res čedalje manj razumemo.
User avatar
blueboy11826
Posts: 1105
Joined: 22 Apr 2013, 15:34
Location: Zagorje
Has thanked: 25 times
Been thanked: 21 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by blueboy11826 »

Pri vseh čustvih in veseljačenju po tekmah v zadnjih tednih Pocha in ekipe, je zgledalo, da se povezujejo. Če bi Poch hotu it ne verjamem, da bi zgledalo tako. Tut odnos drugih naših navijačev (ne samo cfcslo foruma) se je do njega spremenu, imel je že precejšno podporo.

So pa prve novice, da Pochu niso dal nobene kontrole nad prestopi in da je reku, da noče bit samo lutka. In tuki je men vseen a je Poch reku ne bom več, al je uprava rekla ne boš več. Krivec za to mislm, da je jasen.

Upamo vsi, da dobimo nekoga, ki nas bo povzdignu na najvišji nivo, no se nas pa očitno vlka večina strinja, da tole ne more bit v skladu s "procesom".
KTBFFH
User avatar
Chelsea_fan
Posts: 588
Joined: 30 Sep 2011, 17:05
Has thanked: 6 times
Been thanked: 16 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by Chelsea_fan »

Hmm bi se strinjal z večino.

Edino pr Pochu kar mu gre v prid pri meni je ta zaključek sezone. Zdaj a so igralci dozoreli sami od sebe ali je on imel dobrinos pri temu ne vem in ne bomo nikoli vedeli.

Kar mu pa zamerim je to da je igral predsezona čisto drugače kot je potem v PL. Zamerim mu tudi ta looser mentality sploh tisto finale proti liverpoolu mu ne morem oprostit :)

Tako, da res kej preveč žaloval za njem ne bom. Kar se tiče novega trenerja pa vidim samo De Zerbija v tem projektu. Odličen trener taktik, živi za nogomet. Je pa vprašanje, če bi se znal podredit naši upravi in kimat. Mi deluje trener z "jajci" in ne vem če je našim takšen všeč.

Tako, da navijam samo za njega od vseh
BLUE IS THE COLOUR!!!
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3558
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 35 times
Been thanked: 54 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by sigismund »

Jst se bojim da bodo šli res po De Zerbija, men je že slabo od te obsesije uprave nad Brightonom.
To be fair je pa on še najbolj privlačno ime od vseh teh ostalih ki se jih omenja. A slučajno uprava meša Championship in Champions league? :lol:

Karkol si mislimo o Pochu, uprava je rak rana tega kluba. Si drznem napisati v naprej da sta Gallagher in Chalobah na spisku za prodajo, pure profit fora. :) Napisal sem, zdaj pa čakam do konca avgusta a sem zadel ali ne. Me bo iskreno zelo presenetilo, če ju obdržimo.
User avatar
Chelsea_fan
Posts: 588
Joined: 30 Sep 2011, 17:05
Has thanked: 6 times
Been thanked: 16 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by Chelsea_fan »

Ponavljam samo De Zerbi .. kakšni 2 ligaški trenerji kakšen Kompany itd..

Če ne bo De Zerbi bom zeeeeeeeeeeeeelo razočaran.
BLUE IS THE COLOUR!!!
Post Reply