CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24
- sigismund
- admin
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 139 times
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24
Hehe, moj kozarec je napol prazen tvoj pa napol poln. Če pogledaš pod črto sva bolj kot ne napisala zelo podobno, samo besede so druge, bolj v pozitivnem smislu. Jaz po naravi pišem čez bolj kritične oči (poklicna deformacija, sorry) v smislu da izpostavljam oziroma se večkrat osredotočam na stvari ki bi bilo dobro da se izboljšajo, ti (in večina ljudi na forumih in socialnih omrezjih) pa večkrat iščejo pozitive. Jaz težko rečem da se glih ne strinjava, tvoj post se meni zdi dober, torej že nekje razmišljamo enako/podobno.
Upam, da se Poch taktično loti tekme podobno kot proti Arsenalu. Če gremo s podobno intenziteto in če ne bomo zapravljal šans spet kot po tekočem traku, pa poklanjal golov potem znamo nekaj izvlečt iz te tekme.
- demiensatlier
- Has thanked: 64 times
- Been thanked: 41 times
Zakaj tega Colwilla tiši na levi bok mi ni jasno, sploh ker je Cucurella v formi.
- RedMiner
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 44 times
Zato, ker je tudi Colwill v formi.
Me pa iskreno čudi, da smo dobil penal in še rdečga za Romera. Je pa res, da če komu privoščim rdečga, je pa to Romero. Eden največjih antipatikov.
Me pa iskreno čudi, da smo dobil penal in še rdečga za Romera. Je pa res, da če komu privoščim rdečga, je pa to Romero. Eden največjih antipatikov.
- blueboy11826
- Has thanked: 100 times
- Been thanked: 44 times
Res cigan ta romero, že dolg največji antipatik PL, že za brcanje Colwilla bi mogu dobit rdečga. Kaos res drugač haha, treba targetirat Porra, ker ma plavaln tečaj pri Sterlingu in je uprašanje časa kdaj nam porata zabit po tisti strani.
KTBFFH
- demiensatlier
Ja, ampak ni na svoji poziciji, bolje da bi Disasi bil na klopi.
Sicer pa res čuden polčas, 4 razveljavljeni goli, 1 penal, 1 rdeč karton, 3 prisilne menjave Spursov, na koncu smo še kar dobro odnesli, ampak mogli bomo to izkoristit ter zabit še kak gol.
Sicer pa res čuden polčas, 4 razveljavljeni goli, 1 penal, 1 rdeč karton, 3 prisilne menjave Spursov, na koncu smo še kar dobro odnesli, ampak mogli bomo to izkoristit ter zabit še kak gol.
- demiensatlier
Mislim da smo že takega vidli in to ravno z današnjim nasprotnikom, je pa res da takrat še ni blo var-a.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 139 times
Pač ja, VAR so gledali vsaj ene 6x, 7x? Noro.
Začetek popolnoma podrejen potem pa odziv po prejetem golu in (na srečo) razveljavljenem golu Sona super, Tottenham si je sam kriv da se je prepusti čustvom in začel igrati umazano.
Nekdo je lepo napisal da se morjo zdaj umirit, imamo 45 minut časa in kar lepo šanso da premagamo te antipatične kure.
Začetek popolnoma podrejen potem pa odziv po prejetem golu in (na srečo) razveljavljenem golu Sona super, Tottenham si je sam kriv da se je prepusti čustvom in začel igrati umazano.
Nekdo je lepo napisal da se morjo zdaj umirit, imamo 45 minut časa in kar lepo šanso da premagamo te antipatične kure.