Poletni prestopni rok 2023

o morebitnih prestopih
bork
Has thanked: 32 times
Been thanked: 52 times

Re: Poletni prestopni rok 2023

Post by bork »

Razumem kaj misliš in tudi meni se ta t.i. strategija 2030 zdi dobra, niti ne dvomim v njo na dolgi rok, ker imamo res nekaj norih talentov, ki bodo čez 3, 4 leta world class material, če ne bo kakšnih poškodb.

Bolj pa me skrbi, kaj se bo dogajalo v teh nekaj letih, ki bodo potrebna, da ti mulci dozorijo. Lahko je rečt, da je včasih pač treba malo stisnit in potrpet, ampak se mi zdi, da je v nogometu zelo težko splezat nazaj na vrh, ko si enkrat dlje časa na sredini. Ne bom našteval razlogov in klubov, ki so se znašli v tej situaciji, ker verjamem, da jih vsi poznate.

Poleg tega pa ima že trenutna ekipa veliko potenciala in v resnici manjkajo zgolj 3, 4 prave okrepitve, da bi ta pot na vrh bila precej hitrejša, kot se trenutno morda zdi. Zato se mi zdi ključno, da ob vseh pričakovanih in nepričakovanih odhodih uprava Pochu zagotovi potrebne okrepitve še pred 10. julijem, ko se gre v Ameriko na turnejo in ne šele enkrat avgusta, ko bo sezona že v teku. Časa pa zmanjkuje… in če je še januarja kazalo, da je klub sposoben pripeljati po 1 okrepitev na teden, je sedaj popolnoma drugačna situacija, saj za okrepitve tekmujemo tudi proti drugim klubom, ki januarja niso bili zraven… primer z Ugartejem pa lepo kaže, kaj se zgodi, ko se vmeša še nekdo, ki je igralcu pripravljen ponuditi več. Ker pa je naša prestopna politika takšna kot pač je, se zdi, da bo za nas tudi v prihodnje vse pomembnejši zimski prestopni rok, v katerem ni veliko konkurence s strani ostalih klubov.
glosos
Has thanked: 132 times

Post by glosos »

bork, ja, res je, Arsenal je kar trpel, United tudi.
Amoak evo, danes jih pa kao gledamo kot vzor, kako dobro delujejo na tržnici. Jaz to pripisujem ciklom, in kljub ciklom smo nadpovprečno prisotni v vrhu. V slabih časih imamo skoraj lovoriko na leto. In kot pišeš, spet smo najbrž Caiceda + 2 oddaljeni od ekipe, ki bo zraven.
In to je razlog, da se načeloma ne maram zmrdovat nad upravo, ker smo jljub vsemu vedno relevantni
glosos

Post by glosos »

Trivinho wrote: 30 Jun 2023, 19:28 Glosos a misls da so dolge pogodbe garancija da bo igralec ostal pri nam po dveh sezonah?
Mudryk ima ce se ne motim 8 letno pogodbo, prva sezona je slaba, ce bo v drugi tudi kot v prvi stem da je potencijal, ostal se treto sezono, + ce bo slabo igral bo sou sedet na klop in potem pride se njegovo nezadovoljatvo in izsiljevanje prestopa itd...
Tko da mene te pogodbe niti mal ne navdusujejo pa se prepovedal so vec kot 5 letna pogodba...
Arsenal je leta in leta imel otroski vrtec na igriscu pa je vedno lovil 4.mesto, liderje kot so Fabregas, Vanpersie,A.Cole,itd..prodajal tekmecem ki so osvajali lovorike arsenal pa vedno izvesel.
Js pa nebi rad gledal Chelsea kot so gledali fani Arsenala svoj klub.
Navajeni smo lovorik in borba za vrh tam tudi spadamo in z prodajo liderjev v rivalski klub je nam samo strel v koleno.
Evo zapomn si danasnji datum in poste na to temo, pa lahko nasledno poletje spet odpreva to temo kaj je blo + kaj pa -
Ti si mogoce optimist z novimi lastniki js pa pesimist.
Pa bomo videli ;)
Evo, pa smo tam :) Zdaj ne vem ali si slabo prebral, ali pač ne moreš iz svoje kože.

Jaz ne pravim da je vse super in da smo v top poziciji, ali pa da bi bil optimist. Če dobro prebereš, sem napisal da se ne upam postavit v položaj, da sodim, kaj počnejo ljudje, ki so z razlogom tam kjer so, in ki imajo 100000% več in boljše informacije od mene. Hkrati tudi pravim, da je dokaj preprosto razbrati, kaki strategiji vodstvo kluba sledi, in na nek način je kar impressive, kako dosledno se te strategije držijo in jo izvajajo.

Ti pa si na drugi strani prepričan, da je to kurac, in v tvojem mišljenju ni trogice dvoma, da sledi razpad sistema. Če se ni že zgodil.
In ravno zaradi te tvoje prepričljivosti in zaverovanosti v svoj prav me je zanimalo, kako te svoje sposobnosti koristiš v vsakdanjem življenju. Ker deluje kot da boljše veš od Romana, Marine, ene 5-10 trenerjev, tega Amera ki ga imamo zdaj in ekipe okoli njega ... mislim, to res ni kar tako, in bi blo škoda če te kapacitete ne bi izkoristil tud izven okvirov fuzbalskega foruma.
blue222
Been thanked: 12 times

Post by blue222 »

Azpi odhaja v Atletico. Fabrizio
Chelsea_fan
Has thanked: 29 times
Been thanked: 57 times

Post by Chelsea_fan »

Se deloma strinjam Trivinho ampak ne pri statusu liderjev..

A res mislis da je Kai ali Mount bil nek lider na igriscu.. nehi oba sta pussya po domac povedan..

Lider je lahko James, Silva tudi Enzo ima taksne karekteristike.

Dejstvo je da smo prodal dobre igralce ampak ne pa v rangu nekih Fabregasov (ko je igral za arsenal) ali Hazarda ko smo prodali

Prisli bojo se novi in kaj je najbol pomembno tisti ki hocejo bit tle..

Upam da startamo cimprej na Caiceda in se po ostale

vidim da sem odgovarjal na starejsi post.

se pa strinjam z ostalimi smo Caicedo +2 okrepitvi stran od borbe za top 4
BLUE IS THE COLOUR!!!
bork

Post by bork »

glosos wrote: 30 Jun 2023, 20:47 bork, ja, res je, Arsenal je kar trpel, United tudi.
Amoak evo, danes jih pa kao gledamo kot vzor, kako dobro delujejo na tržnici. Jaz to pripisujem ciklom, in kljub ciklom smo nadpovprečno prisotni v vrhu. V slabih časih imamo skoraj lovoriko na leto. In kot pišeš, spet smo najbrž Caiceda + 2 oddaljeni od ekipe, ki bo zraven.
In to je razlog, da se načeloma ne maram zmrdovat nad upravo, ker smo jljub vsemu vedno relevantni
Arsenal je rabil 15 let, da je zopet postal nek faktor, United po 10ih letih še vedno “ni zraven”… si ne želim iti po njihovi poti. Sam sem sicer en redkih tu gor, ki upravo večkrat pohvali kot pa jo graja… in tudi v tem trenutku še nisem pesimist, bodo pa definitivno morali narediti nekaj tudi v smeri prihodov v naslednjem tednu, dveh, ker smo izgubili za celo enajsterico igralcev in trenutna ekipa ne verjamem, da je zmožna priti med top8, kaj šele kaj več. To pa se lahko spremeni že z dvem ali trem dobrim okrepitvam.
glosos

Post by glosos »

bork wrote: 01 Jul 2023, 08:21 Arsenal je rabil 15 let, da je zopet postal nek faktor, United po 10ih letih še vedno “ni zraven”… si ne želim iti po njihovi poti. Sam sem sicer en redkih tu gor, ki upravo večkrat pohvali kot pa jo graja… in tudi v tem trenutku še nisem pesimist, bodo pa definitivno morali narediti nekaj tudi v smeri prihodov v naslednjem tednu, dveh, ker smo izgubili za celo enajsterico igralcev in trenutna ekipa ne verjamem, da je zmožna priti med top8, kaj šele kaj več. To pa se lahko spremeni že z dvem ali trem dobrim okrepitvam.
Podpišem
blueboy11826
Has thanked: 100 times
Been thanked: 44 times

Post by blueboy11826 »

Tudi jaz se strinjam s tabo bork. Kakorkoli obrnemo, ne moremo samo kupovat talentov. Vemo kako je z njimi lahko, da bo uspel, lahko pa, da tut v Championshipu ne bo niti povprečen. Tako, da zanašat se na to, da čez 5let bo pa top ekipa ni glih pametno. Že večkrat se je pokazalo, da je najboljše vpeljat ene 2-3 mladiče v ekipo, ki ima izkušene igralce in je nekaj časa skupaj. Lahko pa, da nam (malo po čudežu) uspe čisto drugače.

Ziyech padel na medicalu pri arabcih, nekaj s kolenom. Zgleda ga bomo težko prodali.
KTBFFH
Trivinho
Has thanked: 97 times
Been thanked: 36 times

Post by Trivinho »

Tole z Ziechom je pomoje sam nateg, cakajo najverjetneje da prekinemo pogodbo sporazumno da ga dobijo na free transfer.
Noben noce placevat odskodnine...
Chelsea_fan
Has thanked: 29 times
Been thanked: 57 times

Post by Chelsea_fan »

Trivinho wrote: 01 Jul 2023, 11:06 Tole z Ziechom je pomoje sam nateg, cakajo najverjetneje da prekinemo pogodbo sporazumno da ga dobijo na free transfer.
Noben noce placevat odskodnine...
hahhaha nasmejis pa me morm priznat :)
BLUE IS THE COLOUR!!!
bork

Post by bork »

Rayan Cherki and Florian Wirtz both on Chelsea radar.

Super, če je res in raje vidim enega izmed njiju kot G. Veigo.
Trivinho
Has thanked: 97 times
Been thanked: 36 times

Post by Trivinho »

Chelsea_fan wrote: 01 Jul 2023, 12:29 hahhaha nasmejis pa me morm priznat :)
Ce nas pa vsi nategujejo, FC Diskont smo ratal.
:)
bork

Post by bork »

Chelsea and Brighton are now talking about Caicedo, new contacts next week, Chelsea will go STRONG, they do not want a long negotiation. (@FabrizioRomano) #CFC

Verjetno bo že jutri znanega kaj več. Brighton si sicer še vedno želi Colwilla, tako da pogajanja vsekakor ne bodo lahka.
n1i9k9o6
Has thanked: 80 times
Been thanked: 96 times

Post by n1i9k9o6 »

EXCL: Chelsea have received written offer from Lyon for Christian Pulisic. €25m (+ meaningful sell-on still being negotiated): a level #CFC would find acceptable. Good relations with Textor & #OlympiqueLyonnais via Malo Gusto deal @TheAthleticFC #USMNT

-David Ornstein

Konkretno več kot je ponudil Milan, upam da gre skoz ta deal.
blue222
Been thanked: 12 times

Post by blue222 »

Ne verjamem, da bi želel v Lyon.
Post Reply