Jose Mourinho

Teme o bivših igralcih, trenerjih itd.

Vaše mnenje?

Mourinho IN
20
80%
Mourinho OUT
5
20%
 
Total votes: 25

User avatar
BoLhCa
Posts: 422
Joined: 12 Aug 2007, 23:52
Location: Cerknica

Re: Jose Mourinho

Post by BoLhCa »

Ti a je res, da je Jose podpisal za 3 leta za 72mil evru?!
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

Image
User avatar
michooo
Posts: 640
Joined: 21 Aug 2007, 21:22
Location: Celje
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Re: Jose Mourinho

Post by michooo »

4 letno pogodbo ma, o dnarju pa tak lahk sam špekuliramo. Govoril se je o 12mio na let. Sam ne vem al funtov al evrov :D
User avatar
chelseace
Posts: 29
Joined: 07 Jan 2012, 16:29

Re: Jose Mourinho

Post by chelseace »

Ma jst samo upam, da bo igral Lukaku, tudi če ne pride Cavani ali kdo drug, mislim da je z lahkoto prvi napadalec, ker ona španska bjonda se tak al tak ne bo vrnila v svojo ubijalsko formo.
Image
User avatar
blueboy11826
Posts: 1095
Joined: 22 Apr 2013, 15:34
Location: Zagorje
Has thanked: 14 times
Been thanked: 18 times

Re: Jose Mourinho

Post by blueboy11826 »

chelseace - se strinjam - letos je Lukaku pokazu da je odličen tudi v PL
KTBFFH
User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: Jose Mourinho

Post by rover »

Mourinho je v svoj vodstveni kader vključil tudi Marino Granovskaio, ki je že bil v CFC-ju ravno pod Mourinhom.

After Mourinho, here's Marina... Another step up for Roman's righthand woman
Image
User avatar
RedMiner
Posts: 1123
Joined: 07 Jun 2012, 16:44
Location: Zagorje
Has thanked: 2 times
Been thanked: 15 times

Re: Jose Mourinho

Post by RedMiner »

Marina je že bil?
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Jose Mourinho

Post by AlexAK »

Mourinho: "Torres so far is so-so. Somebody could expect more because of his potential, because of what he did before. But not so bad as people sometimes try to say.''

"There is a balance. Normally, the tendency is to say it was a big mistake. It was a big mistake because it didn't work.

"Shevchenko? It's not true the owner forced him on me.

"Never, never during my time did the owner interfere in the basic things of the manager - training sessions, team selection, the profile of player I want to bring."

Mourinho added: "Do you want to know the truth about Shevchenko? I hope the board is not upset with me. We wanted to buy Samuel Eto'o, he was our target. We wanted Eto'o and the owner was more than ready to do everything to bring Eto'o here.

"He was the player I wanted. Why? Because Eto'o was the only player I could play with Didier Drogba, changing the system for two strikers.

"But he was also ready to play with Drogba with the system we had at the time, with three attacking players with Eto'o coming from the sides. I did the same with him at Inter Milan. We wanted Eto'o and the boss did everything to bring Eto'o and Peter Kenyon did everything.

"In the end, Barcelona said, 'We don't sell, forget it, forget it. Not any price'. The owner did everything to get him, but it was not possible.

"After that, we went to other options and got to Shevchenko. I was happy with him."
http://www1.skysports.com/football/news ... e-Mourinho

Edit: Mourinho je pogosto igral z dvema napadalcema v napadu, samo da je ponavadi bil eden ''drugi napadalec'' ali winger/napadalec (Balloteli - Ibra; Milito - Eto'o; Benzema - Ronaldo). Edino pri nas je na začetku igral z Drogbajem in zraven Robbenom in Duffom, vendar je poleg Drogbaja pogosto začenjal tudi z Gudjohnsenom in Crespom, kasneje Shevchenkom (tu je želel Eto'o-ja) kar je spet podoben sistem.

Zdej me pa zanima ali si za letos tudi želi enega tipičnega napadalca, ker npr. Torres in Lukaku bi lahko bila tista igralca, ki pomagata napadalcu. Ali pa bi bila to Hazard ali Schurrle. Mogoče zaradi tega želimo kupiti Cavanija :) Opcij je ogromno...
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: Jose Mourinho

Post by rover »

Tako sezona je pred vrati in danes je imel Mourinho prvi trening:

Premier League: Jose Mourinho arrives for Chelsea's first day of pre-season training

Če koga zanima kdo vse je prišel na trening naj pogleda twitter, kjer so slike od prihoda igralcev z avti od JT, Cahilla, Lamparda, Lukakuja in De Bruyneja, Essiena, Cola, McEachrana, Eva Carneiro.

TeamChelseaFC​ ‏@TeamChelseaFC
First time training at Cobham today for new signings, Marco van Ginkel, Andre Schürrle and Wallace
Image
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Jose Mourinho

Post by AlexAK »

Image

:D
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
User avatar
Reichenburg
Posts: 762
Joined: 17 Dec 2007, 22:13

Re: Jose Mourinho

Post by Reichenburg »

ahahaha legenda, tega človeka moraš imeti rad :D
No Surrender 388 KTBFFH!!!
User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: Jose Mourinho

Post by rover »

Nice positive interview from Hazard. Includes news that Aitor Karanka will come to CFC as another Asst Manager
Chelsea are laughing with new boss says Eden Hazard after just a week working for Jose Mourinho
Image
User avatar
vaso333
Posts: 29
Joined: 28 Jun 2013, 14:15
Location: Maribor

Re: Jose Mourinho

Post by vaso333 »

AlexAK wrote:Image

:D
Bog na nebu, Mou na zemlji :D
Image
User avatar
branko1993
Posts: 186
Joined: 09 May 2011, 16:03
Location: Sevnica

Re: Jose Mourinho

Post by branko1993 »

During that time Mourinho spoke heavily of his love for the club, but was asked whether he would have gone to the lengths some of the players did earlier this year, covering themselves in blue paint to promote our new kit.

‘I was lucky because I arrived late, and now they can put me there in Photoshop, so I will be there but I did nothing,’ he joked. ‘I am a spokesman for adidas, and for adidas I would do almost everything, but not everything. But for Chelsea, I would do everything.’ :
Image
User avatar
damjan1120
Posts: 1168
Joined: 07 Apr 2011, 17:36
Location: Ljubljana

Re: Jose Mourinho

Post by damjan1120 »

Da ne pišem tam v kr ene teme, sem se odločil, da bo pisal kar tukaj. Ipak bom napisal komentar glede Mouja. Spet sem napisal nekoliko daljši komentar in prosim, da mi ne pišete da se vam ne da brati ali pa da je predolgo napisano. Hvala :cfc01:

Ne razumem vseh teh kritik na račun Mourinha. :sad: Že ob prihodu, še zlasti pa od takrat, govori da želi drugačen stil igre kot ga je igral Chelsea v zadnjih letih in da mu ta stil ni bil všeč. Da si želi igrati lep, atraktiven nogomet, kar si pomoje vsi mi želijo. Ampak za to so potrebne spremembe, za spremembe pa je potreben čas. Po sedmih tekmah že nekateri želijo njegovo glavo a stalno jokate, da menjamo managerje kot gate. Kje je logika? Pa stalno omenjate Beniteza in ostale trenerje, kako smo jih kritizirali. Kaj pa so oni naredili za Chelsea? Nič. Kaj pa Mourinho? Ogromno. Res je, ne sme se živiti na stari slavi ampak Mou ima ogromen kredit pri tem.
Nalijmo si čistega vina (haha): od prve sezone Ancelottija na klopi, Chelsea ni igral lepega nogometa. Realno gledano. Imeli smo tudi kasneje par tekem, na katerih smo lepo zaigrali ampak teh je bilo malo.
Pa kle neki govorite, da Mourinhove ekipe igrajo bunker. Samo če Obreza poslušaš, potem ja. Kakšen bunker neki, če je Real zabil preko 120 golov v La Ligi. Užitek je bilo spremljati tekme Reala v sezoni 11/12, ko so postali prvak. Tisti, ki spremljate Real, že veste o čem govorim. Sej vem, zdej boste začeli s tistimi forami, da je La Liga bedna liga, da sta dve ekipi, da je tam lahko zabijati in bla bla. Atletico prihaja iz te lige in nas je nakantal 4:1, Athletic Bilbao je izločil Manchester United...
Na pomembnih tekmah morda že igra zaprto, ampak vsem je jasno, da je za Mourinha prvo rezultat pomemben, šele nato igra. In jaz se s tem strinjam. Arsenal igra lep nogomet, pa osem let niso povohali lovorik. Vemo kaj je pomembno za Romana kajne? Lovorike in še enkrat lovorike. Zraven pa igrati še lep nogomet. Jaz sem prepričan, da je Chelsea zmožen igrati lep in učinkovit nogomet pod vodstvom Mourinha. Nogomet, ki bo prinašal lovorike. Že v njegovem prvem mandatu na klopi modrih smo spremljali lep nogomet. Sicer ne tako zelo lep na oko, ampak predvsem učinkovit. Praktično na vsaki tekmi smo zabili gol, obenem pa prejeli samo 15 golov v celi sezoni Premier League. Jaz osebno sem takrat užival ob gledanju tekem. Meni je izjemno všeč taktičen nogomet, nekaterim pač ne. Počakajmo do konca sezone, potem pa bomo ocenjevali njegovo delo. Na svoji prvi konferenci je rekel, da se želi ustaliti in ostati več let na klopi kluba in jaz upam, da bo temu res tako, ker Mou lahko iz Chelseaja naredi najboljši klub na svetu ampak potrebno mu je dati čas in mu zaupati. Tudi Manchester United ni čez noč postal največji klub na svetu, ali pa Barcelona najboljši kluba na svetu. Zaupali so trenerju in njegovim idejam pa poglejte kje so sedaj. Abramović nikoli ne bi tako dolgo čakal na lovorike, kot so pri Unitedu ali pa ponudil delo legendi kluba, ki pred tem ni vodil večjega kluba, kot so to storili pri Barceloni. Vem, da se veliko navijačev modrih zajebajo iz teh dveh klubov, ampak lahko sta nam vzor pri kar nekaj stvareh :wink:
Da se dotaknem še Mate. Tudi meni to ni razumljivo, da je na klopi ampak Mou je z njim vsak dan in že ve kaj počne. Mi nimamo pojma kaj se tam dogaja. Če pravi, da se mora prilagoditi ekipi, se Mata mora prilagoditi ekipi. 1x1 je to. Jaz povsem zaupam najboljšemu trenerju na svetu, kar Jose Mourinho zagotovo je @8)
User avatar
RedMiner
Posts: 1123
Joined: 07 Jun 2012, 16:44
Location: Zagorje
Has thanked: 2 times
Been thanked: 15 times

Re: Jose Mourinho

Post by RedMiner »

+1
Post Reply