Re: xyDebate
matematiki spet vas rabim:D
a) Kovinski krogli s polmerom 7cm in 5cm pretalimo v novo kroglo,kolikšen je njen polmer?(zapiši na dve decimalki)
b)Telo je sestavljeno iz polkrogle,valja in stožca.Skica spodaj prikazuje osni presek telesa.Polmer meri 6cm stranica valja 5cm in stranica stožca 10cm.Izračunaj prostornino telesas

PS:REŠENOOO:D
a) Kovinski krogli s polmerom 7cm in 5cm pretalimo v novo kroglo,kolikšen je njen polmer?(zapiši na dve decimalki)
b)Telo je sestavljeno iz polkrogle,valja in stožca.Skica spodaj prikazuje osni presek telesa.Polmer meri 6cm stranica valja 5cm in stranica stožca 10cm.Izračunaj prostornino telesas

PS:REŠENOOO:D

Na servis, kaj pa drugega
Včasih je avtomobilski proizvajalec npr. zagotavljal zaščito pleha pred rjo do 100.000 km, pa eni niso dosegli te kilometrine v deset in več letih...tako da so spustili garancijo na recimo 5 let ali 100k km. Kaj pride pač prej 
Blue is the colour!
- loonymcgreat
jz gledam da bi naroču tiste amis pakete, XL al pa XXL
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Nevem točno kako je z registracijo,samo se pa vsekakor splača igrat..včasih take kvote podarijo da nemoreš verjet..Na b-win je bila kvota 1.80 za GG pri PSV.Pri nas pa kar 3.43ESSIEN wrote:Sem želel napisati v temo od stav itd, pa se tam ne da oddajati sporočil, zato pišem semle...
Sm se odloču spet mal zaiti v stavniške vode in sem si omislil narediti račun na e-stavah, pa mi ne uspe. Napiše mi, da je bila registracija uspešna, da pa bom račun aktiviral šele s klikom na povezavo, ki jo prejmem na mail, če maila ne dobim, naj zadevo ponovim. Maila nisem dobil, zato sem zadevo ponovil kar trikrat(mail je 100% pravi), a maila še vedno ni. Morda kdo ve v čem je fora? Morda med vikendi registracije niso aktualne?

- branko1993
Pa če se ne motim, preden sploh lahk staviš, moraš pol it na petrol potrdi v živo osebno, saj jst sm mogu.

- branko1993
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
za nagrado pa dobi eno na peso pa dve pod rebra:D
Carefree, wherever we may be,
We are the famous CFC,
And we don't care
Whoever you may be,
'Cos we are the famous CFC
We are the famous CFC,
And we don't care
Whoever you may be,
'Cos we are the famous CFC
- branko1993
- loonymcgreat
če gledate seznam uporabnikov po datumu registracije so od strani 39 do strani 69 sami boti 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'